- خبرگزاری ها
- سهشنبه 15 آوریل 2014 - 05:04
جشنواره درس پژوهی در مدارس ابتدایی گچساران آغاز شد
گچساران – ایرنا – مسوول آموزش ابتدایی آموزش و پرورش گچساران گفت: جشنواره درس پژوهشی در ۱۰۸ مدرسه این شهرستان آغاز شده است.
علی دستان روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این جشنواره نحوه تدریس معلمان در کلاس های درس به صورت لوح فشرده تهیه وبه دبیرخانه جشنواره ارسال می شود.
وی اظهار کرد: تدریس های برتر جشنواره درس پژوهی پس از داوری آثار از سوی متخصصان در مراحل استانی و کشوری باهم رقابت خواهند کرد.
مسوول آموزش ابتدایی اداره آموزش و پرورش گچساران بیان کرد: این جشنواره با هدف ایجاد روحیه رقابت پذیری بین معلمان با هدف ارتقای کیفیت آموزش در مدارس برگزار می شود.
وی با اشاره به طرح سند تحول بنیادین به عنوان چشم انداز اصلی آموزش و پرورش از اجرای ده ها جشنواره علمی پژوهشی در طول سال تحصیلی در آموزشگاه ها خبر داد.
شهرستان گچساران دارای ۱۰۸ مدرسه ابتدایی در مناطق روستایی و شهری با جمعیت ۱۰ هزار نفر است.
۸۱۴۳/۶۷۱
انتهای پیام /*
منبع : خبرگزاری ایرانا
