استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر لزوم نهادینه کردن فرهنگ وقف در استان تاکید کرد و گفت: تلاش می کنیم حرم حضرت بی بی حکیمه (س) را به عنوان چهارمین حرم اهل بیت در کشور ، تثبیت کنیم.

 

استاندار بر لزوم نهادینه کردن فرهنگ وقف در استان تاکید کرد و گفت: تلاش می کنیم حرم حضرت بی بی حکیمه (س) را به عنوان چهارمین حرم اهل بیت در کشور ، تثبیت کنیم.

 

در نشستی که به مناسبت هفته وقف و با حضور کارکنان اداره اوقاف استان برگزار شد گفت: توسعه نیافتگی استان در همه موارد وجود دارد و در این میان در حوزه وقف نیز شاهد کمی موقوفات هستیم.

وی با بیان اینکه تقویت فرهنگ در جامعه تأثیر مستقیم بر فرهنگ وقف دارد ، افزود: فرهنگ وقف در استان وضعیت مطلوبی ندارد و تنها با توسعه استان به ویژه در بخش سرمایه گذاری می توان این فرهنگ را توسعه داد.

استاندار گفت: در صورتی که سرمایه گذاری در بخشهای مختلف در استان تقویت شود ، فرهنگ وقف و امور خیریه نیز توسعه می یابد.

وی با تاکید بر این‌که به دلیل شرایط عمومی و عدم توانمندی مردم استان از گذشته تاکنون نسبت به موضوع وقف و افزایش آن نسبت به دیگر استان‌ها وضعیت خوبی نداریم، گفت: با وجود کمبود اعتبار ، می توان با همدلی و همکاری که خود یک سرمایه بزرگ است بسیاری از مشکلات و کبودها را جبران کرد.

استاندار گفت: رفع مشکلات نامحدود استان در بخش های مختلف نیاز به اعتبار بیشتری دارد زیرا با این اعتبار محدود نمی توان اقدامی کلی در جهت توسعه استان انجام داد.

 

 


منبع : سایت