- اخبار ، اخبار سایت ، دانشگاه های استان ، دانشگاه یاسوج
- یکشنبه 26 نوامبر 2017 - 08:11
ثبت اولین مرکز دانش بنیان زنبور عسل در کهگیلویه و بویراحمد
مدیر مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه یاسوج از افزایش تعداد واحدهای فناور دانشگاه یاسوج تا پایان سال جاری و برگزاری اولین مسابقه استارت آپ با حمایت این واحد، خبر داد.
یاسوج ۲۴: مدیر مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه یاسوج از افزایش تعداد واحدهای فناور دانشگاه یاسوج تا پایان سال جاری، خبر داد.
عبدالرسول پورانفر بیان کرد: این مرکز در سال ۹۰ برای اولین بار مجوز فعالیت خود را دریافت کرده و تا سال ۹۴ تنها هشت واحد فناور به ثبت رسیده بود.
وی با اشاره به حمایت های دانشگاه یاسوج در این زمینه، افزود: طی دو سالی که مسئولیت این مرکز را بر عهده گرفتم، تعداد واحدهای این مرکز به ۳۸ واحد فناور افزایش یافت که این تعداد تا پایان امسال به ۴۰ واحد خواهد رسید.
مدیر مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه یاسوج تصریح کرد: ثبت اولین مرکز دانشبنیان به نام کنونی زنبور عسل و انتخاب واحد نمونه کشوری از اقدامات صورت گرفته در این مرکز بود. امیدواریم با برنامههای مد نظر، شاهد موفقیت های بیشتری در این حوزه باشیم.
پورانفرد با تاکید این نکته که در سال ۹۴، کل بودجه اختصاص یافته به این مرکز ۶ میلیون تومان بود، ابراز داشت: طی سالجاری مبلغ۷۴۰میلیون تومان برای واحدهای فناور دانشگاه جذب کنیم.
وی با بیان اینکه اولین مسابقه استارتآپ استان ۲۵ تا ۲۷ آذرماه برگزار می شود، اضافه کرد: این مسابقه برای اولین بار برگزار می شود که با همکاری پارک علم و فناوری و انعقاد قرارداد اینترنتی با کنسرسیوم کسب و کار ایران می باشد./ ایسنا
