مناظره با موضوع بررسی جنبش های دانشجویی قبل و بعد از انقلاب اسلامی با حضور مجید باقریان و آرمان بیگلری در سالن امتحانات دانشگاه پیام نور یاسوج برگزار شد.

به گزارش یاسوج ۲۴؛ معاونت فرهنگی دانشگاه پیام نور یاسوج گفت: برنامه امروز از سلسله کرسی های آزاد اندیشی بوده که متاسفانه در روز دانشجو دانشجویان شرکت نکرده و با بی رمقی و مشکلات در حال برگزاری است.

شجاعی پور گفت: هدف از این جلسات عبور از سطحی نگری و برقراری فضای عقلانی در دانشگاه است که در سال ۸۸ توسط رهبر انقلاب بیان شده که در جمع اخلاقی و بدون غرض و با رعایت شرافت صحبت های خود را بیان کند

وی اظهار کرد: دانشجو باید جریان ساز، فعال و مطالبه گر باشد.

 

 

مجید باقریان فعال سیاسی اصلاح طلب:

هر آنچه که امروز در ایران مشاهده می شود مدیون سه جوان شهید در روز دانشجو و شهید دیروز داریوش رنجبر بوده که جان داده تا آزادی، عدالت و برابری را به ارمغان آورند، و ما به باید از ملک شهدا محافظت کنیم و ارثیه شهدا مربوط به جریان خاصی نیست، یکی از ارث های شهدا ولایت بوده و کسانی که درصدد تضییع ولایت بوده زمانی متوجه اشتباه خود می شوند که این نعمت شهدا را نداشته باشند، از طرفی بسیج و سپاه محصول انقلاب بوده و متعلق به همه جامعه بوده و مسئله بعد آزادی بوده که سه دانشجو در روز ۱۶ آذر برای تحقق آزادی و مبارزه با استکبار جان خود را فدا کردند.

کسانی که دم از اصلاح طلبی می زنند اما به دنبال سفره انقلاب هستند بیشتر ادعا دارند و اصلاح طلب واقعی نیستند، افرادی از عدالت حرف می کنند اما در میدان فعالیت، عمل نمی کنند، بهترین قوانین را می توان از وصیت نامه های شهدا استخراج کرده و سرلوحه عمل قرار داد.

جنبش های دانشجویی دو بعد دارد قبل و بعد از انقلاب که قبل از انقلاب ماهیت غربی وسکولاری داشته اما جنبش های دانشجویی بعد از انقلاب برگرفته از ماهیت انقلاب بوده البته عده ای از دانشجویان با الهام گیری از تفکرات افراد توده ای سعی بر پیاده سازی این تفکرات داشتند، و ذات جنبش دانشجویی این بوده که وضع موجود را نقد کرده و ناهنجاری های جامعه را از دانشگاه به جامعه تزریق شده و ناهنجاری ها حذف شود.

 

 

 

آرمان بیگلری فعال سیاسی اصولگرا:

عده ای در مقطعی صحبت از این کردند دانشگاه باید تعطیل شود اما به تعبیر شهید بهشتی دانشجو موذن جامعه بوده و باید گفت اگر دانشگاه اصلاح شود جامعه اصلاح می شود، خون آن سه شهید بزرگوار در روز ۱۶ آذر که به زمین ریخته شد دانشگاه را به خروش آورد و در مقابل استکبار ایستادگی کردند.

اگر قرار است اتفاقی در جامعه بیفتد باید در دانشگاه باشد و بزرگترین رسالت جنبش دانشجویی حفظ آرمان های انقلاب اسلامی بوده و در مورد آزادی، برابری و رفع محرومیت و تبعیض و مطالبه گری و استکبار ستیزی فعالیت می کنند.

جرقه های انقلاب از جنبش های دانشجویی شروع شد، در ادامه عده ای بعد از انقلاب با آرمان های انقلاب فاصله گرفتند، شهید مطهری بر حفظ سیرت دانشگاه تاکید داشت و باید گفت بزرگترین رسالت جنبش دانشجویی حفظ انقلاب اسلامی بوده است، وقتی انقلاب کردیم صحبت از کردار اجتماعی  حضرت امیر بود و مشاهده می شود که کار حضرت به چه اندازه سخت بوده و کسانی که در برابر اندیشه های حضرت ایستادند مسلمان بودند و در اوایل انقلاب و دهه اول ویژگی های حکومت  علوی بود اما در دهه دوم مرزها جا به جا شده و افراد دچار زاویه و انحراف می شوند و باید گفت تنها جنبش های دانشجویی بن بست شکن بوده امیدی به چپ و راست نیست.

پایه گذار شیوه های ثروت اندوزی گروهای است بوده و همین امر در جریان چپ وجود دارد، کسانی که از خون شهدا سوءاستفاده کرده و درصدد امتیاز طلبی هستند باید تصفیه شوند و باید گفت چپ و راست به آنها امیدی نیست.

عده ای دوست دارند جریان های دانشجویی به جان هم بیفتند و من در این جا  نماینده اصولگرا و اصلاح طلب نیستم بلکه همه ما نماینده آرمان های انقلاب هستیم.

 

مجید باقریان:

جریان اصلاحطلبی از رویه و تفکر امام حسین (ع) آنجایی که فرموده است برای اصلاح امت جدم قیام کردم نشات گرفته است.

اگر دانشجو منتقد نبوده و در صحنه نباشد دانشجویی با معدل ۱۱ عضو هیئت علمی شده اما دانشجویی با نمره برتر بیکار بماند و اگر جریان دانشجویی بیدار نباشد به خون شهدا خیانت شده است، در همین رابطه چرا اصولگرایان در مقابل استخدام های فله ای سکوت کردند در آن زمان کجا بودند؟

وقتی انجمن اسلامی دانشجویان برای اولین بار تشکیل شد در مقابل استبداد و استکبار ایستادگی کرده و به دنبال آرمان های انقلاب بودند و بگذارید جریان های دانشجویی از همه صداها شنیده شود.

آرمان خواهی دانشجویی باید در برابر بی عدالتی ایستادگی کند از هر طیف و گروه سیاسی باشد و همراه در جست و جوی عدالت آزادی و برابری و ادامه راه شهداء باشند.

 

آرمان بیگلری:

برخورد رئیس جمهور اصلاحات در آخرین روزهای مسئولیت با دانشجویان دفتر تحکیم وحدت برای بیرون راندن آن ها، نشان از تضعیف جریان های دانشجویی داشت و به کسی بی هویت و بی شناسنامه گفته نشده است.

وقتی ۲۵۰۰ نفر در دولت کارگزاران بورسیه شده و به آمریکا رفتند کجا بودید و برخی از آنها فراری شدند.

آقای اکبر گنجی گفته است می توان بر علیه خدا هم قیام کرد و شخصیت امام زمان قابل نقد است، حسین فریدون فساد چهارصد میلیاردی داشته است، آن موقع کجا بودید؟

رهبری در سال ۸۸ به رئیس دولت اصلاحات فرمودند:  آشوب فعلی مربوط به اصولگرا و اصلاحطلبی نیست اما او اعتنا نکرد و به حرف رهبری گوش نکرد.

 امروز توسط رسانه ها کمپین اعلام دارایی های مسئولین باید در کشور راه اندازی شود و بعضی از مسئولین با ثروت هزارمیلیاردی آبروی آمدن به دانشگاه ندارند در استان خودمان آقای هدایت خواه اعلام کردند و اگر سرمایه های هدایت خواه و را جمع کرده و به توان ۲ برسانیم به پای ثروت مسئولان اشرافی نمی رسد.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

منبع : صبح زاگرس

 

انتهای پیام/ح