دهدشت- ایرنا- مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد گفت: توجه به رویکرد آموزشی مدارس برای ارتقا سطح علمی دانش آموزان امری مهم و ضروری است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، هادی زارع پور روز سه شنبه در دیدار با کارکنان آموزش و پرورش دهدشت افزود: توجه به فضاهای آموزشی، نیروی انسانی وتجهیزات سه عامل مهم درآموزش وپرورش برای کیفیت بخشی به آموزش هستند.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش کهگیلویه نیاز به توجه جدی به آموزش دارد اظهار کرد: آموزش و پرورش این شهرستان در سطح استان نسبت به امر آموزش بهترین عملکرد را داشته است.

زارع پور مشارکتهای مردمی در آموزش وپرورش را امری اساسی خواند و تصریح کرد: مشارکت و کمک های مردمی به آموزش وپرورش در همه جوامع وجود دارد.

وی با تاکید بر پیگیری پاداش مناطق محروم ابراز داشت: جمع آوری اطلاعات انجام گرفته وجهت صدور رای به دیوان محاسبات کشور ارجاع داده شد.

زارع پور با بیان تشکیل کمیته رفاهی فرهنگیان در استان عنوان کرد: این کمیته در حال بررسی و شناسایی مشکلات رفاهی فرهنگیان است.

۷۵۳۱/۵۶۶

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبیر
<a href="mailto:' newsroom@.net

منبع : خبرگزاری ایرانا