معاون سیاسی امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: نقش مردم و توان بسیجی‌وار آن‌ها باعث پیروزی انقلاب اسلامی شد و مهمترین علت پیروزی را می‌توان فراهم کردن زمینه توسط حضرت امام و حضور اقشار مختلف دانست.

به گزارش خبرگزاری فارس از ، فتاح محمدی در همایش تجدید میثاق دانشگاهیان در جمع دانشجویان و دانشگاهیان در گلزار شهدای این شهر با تبریک ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی اظهار کرد: این ایام را به تمامی شهروندان و ملت شریف ایران تبریک عرض می‌کنم.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار به سخنی از حضرت امام خمینی (ره) پیرامون دانشگاه و دانشگاهیان اشاره و اذعان کرد: ایشان فرمودند دانشگاهیان و دانشجویان منشاء توسعه، تغییر و تحول یک جامعه هستند.

وی در ادامه فلسفه بعثت انبیای الهی را هدایت انسان و رسیدن به کمال و توسعه عنوان کرد و گفت: ائمه اطهار (ع) در همین مسیر گام برداشتند و انقلاب اسلامی در راستای تداوم انقلاب و رسالت بزرگ انبیا شکل گرفت.

محمدی با بیان این‌که امام خمینی (ره) با توسل به قرآن و باورهای انسانی در راستای تحقق، چیستی و شکل‌گیری انقلاب گام برداشت و انقلاب به پیروزی رسید، گفت: ملت ایران با لبیک به فرامین بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی به میدان آمدند و با رهبری‌های آن امام، انقلاب به پیروزی شیرینی دست یافت.

این مسئول با تاکید بر این که چیستی انقلاب یک جهاد داخلی است و طلیعه انقلاب از درون انسان شکل‌ می‌گیرد، گفت: مهمترین عنصر درونی برای به پیروزی رسیدن انقلاب اسلامی آزادی‌خواهی و رسیدن به کرامت بود که این امر منجر به پیروزی انقلاب شد.

وی به عوامل و عناصر متعدد در شکل‌گیری انقلاب درونی به بیرونی اشاره و اذعان کرد: رهبری کارآمد و ویژگی‌های خاص امام خمینی، روحیه ساده‌زیستی حضرت امام و هوشمندی امام در مدیریت زمینه را برای حضور و انسجام اقشار مختلف فراهم کرد.

معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه تصریح کرد: نقش ایدئولوژی سیاسی بی‌بدیل از مهمترین عواملی است که در شکل‌گیری یک انقلاب درونی به بیرونی تبدیل شده است.

این مسئول به نقش پررنگ مردم در پیروزی انقلاب اسلامی اشاره و اذعان کرد: نقش مردم و توان بسیجی‌وار آن‌ها باعث پیروزی انقلاب اسلامی شد و مهمترین علت پیروزی را می‌توان فراهم کردن زمینه توسط حضرت امام و حضور اقشار مختلف دانست.

محمدی خاطرنشان کرد: حضرت امام خمینی (ره) نه تنها زمینه را برای پیروزی ملت ایران فراهم کرد بلکه شرایطی برای جهان اسلام فراهم شد که امروز شاهد آثار آن هستیم.

معاون سیاسی استاندار کهگیلویه و بویراحمد به نقش دانشگاهیان در تبیین ارزش‌های انقلاب و نظام اشاره کرد و گفت: از جامعه دانشگاهی همین توقع می‌رفت تا در ایام دهه فجر که بهترین فرصت است در این مکان مقدس متعهد شوند که در راستای تحقق ارزش‌ها و اهداف حضرت امام حرکت می‌کنند.

انتهای پیام/۸۲۰۱۱/ط۳۰

منبع : فارس نیوز