رئیس خانه مطبوعات استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: تهیه یک خبر در کهگیلویه و بویراحمد سخت‌تر از پی‌گیری وام ۵۰ میلیونی است.

 به گزارش خبرگزاری فارس از ، جمشید ضرابی امشب در نشست اعضای خانه مطبوعات با مسئولان ارشد استانی با بیان مشکلات رسانه‌های اظهار کرد: در این از مکتوب و فضای مجازی تعداد ۵۰ رسانه مشغول اطلاع‌رسانی هستند.

رئیس خانه مطبوعات از نبود جایگاه برای خبرنگاران در این استان گفت و با بیان این‌که از هر لحاظ رسانه‌های ما در تنگنا قرار دارند، تصریح کرد: با این همه مشکلاتی که وجود دارد بازدید روزانه برخی از رسانه‌های ما بین ۵ تا ۸ هزار بازدید کننده است.

وی با بیان میزان مشکلاتی که در رسانه‌های استان وجود دارد بخشی از این مشکلات را مربوط به تعامل نامناسب برخی از مدیران با رسانه‌ها دانست و گفت: گاهی اوقات تهیه یک خبر از یک دستگاه و مصاحبه و گفت‌وگو با یک مدیر به اندازه پی‌گیری و دریافت یک فقره وام ۵۰ میلیون تومانی سختی دارد.

مدیر مسئول هفته نامه مشتری، شغل ۸۰ درصد از افراد حاضر در رسانه‌ها را تنها حضور در عرصه رسانه و مطبوعات دانست و گفت: با این وضعیت بد مالی که در رسانه‌ها وجود دارد چگونه می‌توانند امور خود را بگذرانند در حالی که بسیاری از این افراد زیر پوشش بیمه نبوده و بدتر از همه این که منزل مسکونی ندارند.

ضرابی از طلبکاری چندین میلیون تومانی نشریات از ادارات و دستگاه‌های مختلف گفت و افزود: اکنون برای وصول این مطالبات مشکلات زیادی وجود دارد.

رئیس خانه مطبوعات استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه اظهارات خود در جمع مدیران ارشد استانداری از هزینه بالای چاپ نشریات استانی و عدم مطابقت هزینه‌های چاپ با قیمت‌ها گفت و افزود: در استان‌های دیگر به دلیل وجود کارخانه‌ها و شرکت‌های تولیدی نشریات وضعیت به مراتب بهتری نسبت به ما در کهگیلویه و بویراحمد دارند که از مدیران ارشد استانی انتظار داریم مطالبات خبرنگاران را در حوزه‌های مختلف پی‌گیری کنند.

انتهای پیام/۲۵۷۱/ذ۳۰

منبع : فارس نیوز