وی که خواست نامش فاش نشود با بیان اینکه همکاری نکردن مدیرکل گردشگری کهگیلویه و بویراحمد مهم ترین عامل تعطیلی قریب الوقوع این بازارچه خواهد بود افزود : اگر همکاری های لازم برای ادامه فعالیت این بازارچه انجام شود حداکثر تا چند روز آینده شاهد تعطیلی کامل این بازارچه خواهیم بود .

یک منبع آگاه از سازمان میراث فرهنگی ، گردشگری و آثار باستانی کهگیلویه و بویراحمد در گفت و شنود اختصاصی با “عصردنا “ گفت : شهر یاسوج به عنوان یکی از شهرهای مهم در حوزه صنایع دستی تنها دارای یک بازارچه بود که آنهم در شرف تعطیلی است .
وی که خواست نامش فاش نشود با بیان اینکه همکاری نکردن مدیرکل گردشگری کهگیلویه و بویراحمد مهم ترین عامل تعطیلی قریب الوقوع این بازارچه خواهد بود افزود :  اگر همکاری های لازم برای ادامه فعالیت این بازارچه انجام شود حداکثر تا چند روز آینده شاهد تعطیلی کامل این بازارچه خواهیم بود .
این منبع مطلع ادامه داد : این بازارچه تنها بازارچه صنایع دستی است که  به عنوان مرکز معرفی صنایع دستی استان و فروش آنها به مردم و مهمانان نقش فعالی داشت ولی متاسفانه در آستانه تعطیلی است .
“عصردنا “ امیدوار است مسئولان گردشگری کهگیلویه وبویراحمد و مدیریت ارشد استان با تعامل و همکاری با بخش خصوصی مانع از تعطیلی تنها بازارچه صنایع دستی در استان شوند .

منبع : عصردنا