بخشدار مرکزی لنده گفت: همه ادارات باید در جهت تقویت و حمایت از زنان خودسرپرست و بی‌سرپرست جامعه تلاش و برنامه‌ریزی داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری فارس از لنده، عادل مرادی عصر امروز در همایش زنان خودسرپرست و بی‌سرپرست این شهرستان با اشاره به نقش زنان در خانواده و جامعه اظهار کرد: زنان و مادران جامعه اسلامی همدوش با شوهران خود برای بقا و پیشرفت خانواده در حال تلاش و تکاپو هستند.

وی افزود: بدون شک نقش انسان‌ساز و تربیتی مادران در کانون گرم خانواده بر هیچ‌کس پوشیده نیست و می‌دانیم که مادران در تربیت فرزندان خود نوعی مدیریت جهادی و ازخودگذشتگی را به کار گرفته‌اند.

بخشدار مرکزی لنده با اشاره به زنان خودسرپرست و سرپرست خانوار در کشور تصریح کرد: امروزه شاهد حضور زنانی در جامعه هستیم که علاوه بر نقش مادرانه خود بار نقش پدر را نیز به دوش می‌کشند.

مرادی خاطرنشان کرد: سبک زندگی اسلامی در کشور برگزفته از سیره اهل بیت (ع) بوده و با تکیه بر آموزه‌های دینی و معنوی در زندگی خود سعی می‌کنیم خانواده‌ای اسلامی تربیت کنیم.

وی افزود: تشریح و تبیین ابعاد زندگی اسلامی باید در گفتار، رفتار و کردار ما خود را نشان دهد تا بتوانیم به آنچه مدنظر ائمه (ع) بوده است، برسیم.

بخشدار مرکزی لنده با اشاره به ابعاد مختلف زندگی به سبک اسلامی گفت: تربیت یکی از جنبه‌های مهم و اساسی زندگی بوده که می‌تواند هم باعث سعادت و هم شقاوت و بدبختی انسان شود.

مرادی یادآور شد: مادران خانواده که تربیت فرزندان بر دوش‌ آن‌ها بوده باید تربیت خود را براساس تعالیم اسلامی و با مراقبت و نگهداری از آن‌ها همراه با هدایت صحیح انجام دهند تا بتوانیم خانواده‌ای پویا و دینی داشته باشیم.

وی  اضافه کرد: وظیفه مادران و زنان خودسرپرست دشوارتر از دیگر زنان جامعه است چراکه با نبود پدر مشکلات زیادی بر خانواده تحمیل می‌کند و تربیت فرزندان را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

مرادی یادآور شد: زنان خودسرپرست باید با استفاده از الگوها و شاخصه‌های برجسته اسلامی به نحوه تربیت فرزندان دقت بیشتری داشته باشند و زمینه رشد و ترقی را در خانواده تقویت کنند.

بخشدار مرکزی لنده خاطرنشان کرد: زنان خودسرپرست خود الگویی برای دیگر زنان جامعه خواهند بود تا بهتر بتوانند با مشکلات دست و پنجه نرم کنند و واقعاً استقامت، بردباری و تلاش مجاهدانه زنان خودسرپرست قابل تقدیر است.

مرادی گفت: ارائه برنامه‌ها و راهکارهای حمایتی برای توانمندسازی زنان خودسرپرست باید در دستور کار مسئولان قرار گیرد.

انتهای پیام/۸۲۰۱۳/ز۴۰

منبع : فارس نیوز