- خبرگزاری ها
- یکشنبه 11 می 2014 - 09:05
تصادف در جاده گچساران – بابامیدان یک کشته ودو مجروح بر جای گذاشت
گچساران – ایرنا – رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی گچساران گفت: در تصادف رانندگی در جاده ارتباطی گچساران – بابامیدان یک کشته و دو مجروح شدند.
مرتضی گندم کار روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این سانحه رانندگی در نزدیکی دو راهی ماهور باشت رخ داد و واحدهای امداد اورژانس شهرستان گچساران پس از اطلاع از بروز این سانحه رانندگی بر بالین حادثه دیدگان حاضر شدند.
گندم کار اظهار کرد: متاسفانه در این حادثه راننده کامیونت در دم فوت کرد و راننده و سرنشین تریلی نیز به علت وخیم بودن حال عمومی آنها هر دوی به بیمارستان شهید رجایی دوگنبدان اعزام شدند.
گندم کار تصریح کرد: در ۴۸ ساعت گذشته هفت سانحه تصادف خودرویی در سطح شهر دوگنبدان و محورهای این شهرستان رخ داد که موجب مصدومیت ۱۱ نفر شده است
براساس گزارش دریافتی دیگری، ˈجمشید یاوری خو ˈ جوان ۳۲ ساله گچسارانی و کارشناس ارشد صندوق مهر امام رضا(ع) استان بوشهر در حادثه رانندگی در محور روستای چاه شور دیلم – گناوه استان بوشهر جان خود را از دست داد.
محمدنظری سرپرست صندوق مهر امام رضا (ع) بوشهر در پیامی با خانواده وی ابراز همدردی نموده است.
۷۴۶۱/۶۷۱
انتهای پیام /*
منبع : خبرگزاری ایرانا
