رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان لنده با اشاره به تشکیل ستاد دهه فجر گفت: ۱۶ کمیته اجرایی ستاد دهه فجر در شهرستان لنده برنامه‌های این دهه را مدیریت و اجرایی می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس از لنده، حجت‌الاسلام سید محمود الهی‌نیا ظهر امروز در نشست با اصحاب رسانه با تبریک هفته وحدت اظهار داشت: ملت یکپارچه و همدل ایران اسلامی در طول دوران انقلاب بارها وحدت خود را به جهانیان ثابت کرده و یک قدم از وحدت خود عقب نشینی نکرده‌اند.

وی افزود: درست است که احزاب و گروه‌های مختلفی در ایران وجود دارد ولی آنان در پایبندی به اعتقادات و ارزش‌های انقلاب خود دست وحدت و برداری داده و در این راه تلاش‌های بسیاری داشته‌اند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی لنده گفت: ملت ایران اعم از شیعه و سنی و یا مذاهب دیگر می‌دانند که دامن زدن بر اختلافات آتش کینه را برافروخته‌تر می‌کند و به همین منظور بر مشترکات خود بیشتر تکیه‌کرده و از اختلافات پرهیز می‌کنند.

الهی‌نیا تصریح کرد: دهه فجر و پیروزی انقلاب نمونه بارز این وحدت و یکپارچگی بوده که جهانیان را در بهت و حیرت قرار داده است.

وی در ادامه با اشاره به دهه فجر لزوم تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی را در این دهه یادآور شد و افزود: مهم‌ترین هدف بزرگداشت دهه فجر، تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی و افزایش بصیرت و آگاهی مردم است.

الهی‌نیا با اشاره به تشکیل ستاد دهه فجر در شهرستان لنده  گفت: ۱۶ کمیته اجرایی ستاد دهه فجر در شهرستان لنده برنامه‌های این دهه را مدیریت و اجرایی می‌کنند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی لنده با اشاره به وظایف  کمیته‌های اجرایی ستاد دهه فجر شهرستان لنده افزود:  برنامه‌های مختلفی برای کمیته‌های ستاد دهه فجر پیش‌بینی شده که در جلسات تخصصی آن کمیته‌ها بررسی و پس از تصمیم‌گیری ابلاغ و اجرایی می‌شود.

الهی‌نیا در ادامه با تأکید بر لزوم پوشش خبری برنامه‌ها و جلسات ستاد دهه فجر شهرستان گفت: اصحاب رسانه هم باید رسالت خبری خود را در پوشش برنامه‌ها با رویکرد ارائه دستاوردهای انقلاب به مردم به نحو احسن اجرایی کند.

انتهای پیام/۸۲۰۱۳/ح۲۰

منبع : فارس نیوز