جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دنا گفت: در راستای تحقق فرمایش مقام معظم رهبری در لزوم اجرای اقتصاد مقاومتی تعداد ۱۲۰ واحد تعاونی تشکیل و به اداره تعاون ،کار و رفاه اجتماعی معرفی شدند.

تشکیل ۱۲۰ تعاونی تولیدی مهمترین اقدام سپاه ناحیه دنا در تحقق اقتصاد مقاومتی

جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دنا گفت: در راستای تحقق فرمایش مقام معظم رهبری در لزوم اجرای اقتصاد مقاومتی تعداد ۱۲۰ واحد تعاونی تشکیل و به اداره تعاون ،کار و رفاه اجتماعی معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی سپاه فتح از دنا، سرگرد بهمنیار جانشین فرمانده سپاه شهرستان دنا ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: این تعاونی ها در بخش های مختلف کشاورزی و دامپروری جهت دریافت تسهیلات به اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و شرکت نگار نصر وابسته به سپاه معرفی شدند.
 
سرگردبهمنیار بیان داشت: عمده این تعاونی ها در بخش هایی چون پرورش بوقلمون، پرورش زنبور عسل ،پرورش ماهی، پرورش قارچ و طرحهای گلخانه ای می باشند.
 
وی به نحوه تشکیل تعاونی ها اشاره کرد و گفت: هر تعاونی متشکل از ۶ نفر از افراد دارای مدرک تحصیلی و یا بی کار می باشد که در هریک بسته به نوع طرح اجرایی میزان تسهیلات آن متفاوت خواهد بود.
 
جانشین فرمانده سپاه شهرستان دنا افزود: تشکیل این تعاونی ها در سال ۹۳ به قوت خود باقی خواهد بود و افراد متقاضی در اجرای طرحهای زود بازده اقتصادی می توانند با مراجعه به ناحیه مقاومت بسیج شهرستان از این تسهیلات استفاده کنند.

 انتهای پیام/

منبع : پایگاه اطلاع رسانی سپاح فتح