رئیس آموزش و پرورش دیشموک گفت: نبود خوابگاه شبانه‌روزی در دیشموک موجب شده که بسیاری از دانش‌آموزان این منطقه ترک تحصیل کنند.

امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در چاروسا، اظهار کرد: در بخش ۵ هزار و ۲۴ دانش‌آموز مشغول به تحصیل هستند.

وی گفت: در این بخش دانش‌آموزان؛ دارای استعداد‌های خوبی هستند که متأسفانه به دلیل برخی کمبودها هر روزه شاهد هستیم که این استعدادها کور و دانش‌آموزان دیشموکی به مناطق دیگر مهاجرت می‌کنند.

خاطرنشان کرد: در سال‌های گذشته دانش‌آموزان زیادی از این شهرستان در کنکور سراسری توانستند رتبه‌های خوبی را کسب کنند.

موسوی افزود: نبود خوابگاه شبانه‌روزی در دیشموک موجب شده که بسیاری از دانش‌آموزانی که از روستاهای اطراف برای تحصیل به این شهر می‌آمدند به دلیل طولانی بودن مسافت کنند.

رئیس آموزش و پرورش دیشموک تصریح کرد: به همین دلیل تعداد زیادی از دانش‌آموزان روستاهای دور افتاده که به مدارس راهنمایی و دبیرستان دسترسی ندارند مجبور به ترک ‌تحصیل شده‌اند.

وی عنوان کرد: قطعا احداث مدارس شبانه‌روزی و خوابگاه‌های دانش‌آموزی یکی از مؤثرترین راه‌های جلوگیری از ترک‌ تحصیل دانش‌آموزان و مهاجرت خانواده‌ها خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم که مسئولان و متولیان امر با در نظر گرفتن زیان‌هایی که در اثر نبود خوابگاه شبانه‌روزی متوجه دانش‌آموزان این منطقه می‌شود نسبت به احداث چنین مجتمعی در بخش دیشموک اقدام کنند.