مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد از تخفیف ۳۰ درصدی محصولات چهاردهمین نمایشگاه بزرگ کتاب استان خبر داد.

 گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و اسلامی کهگیلویه وبویراحمد، امین کمالوندی با اشاره به برگزاری چهاردهمین نمایشگاه بزرگ کتاب استان در مصلی شهر یاسوج اظهار داشت: محصولات ارائه شده در این نمایشگاه با ۳۰درصد تخفیف قیمت کتاب عرضه می شود.

وی تصریح کرد: از این تخفیف ۱۰درصد سهم استان، ۱۰درصد سهم معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ۱۰درصد هم سهم ناشران حاضر در نمایشگاه خواهد بود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی از مراجعان به این نمایشگاه خواست تا برای برخورداری از تخفیف نمایشگاه و دریافت بن کارت کتاب کارت ملی خود را به مراه داشته باشند ضمن اینکه دانشجویان باید علاوه برکارت ملی ، کارت دانشجویی خود را هم بهمراه داشته باشند.

منبع : سایت اسلامی کهگیلویه و بویراحمد