مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران گفت: تجهیز سالن‌های سینمایی مستلزم همکاری مسئولان استانی با سازمان سینمایی است.

ظهر امروز در مراسم اختتامیه گردهمایی سالانه فیلمسازان و عکاسان انجمن سینمای جوان برگزاری چنین همایش‌هایی در را مایع خیر و برکت برای و هنرمندان و فیلم‌سازان دانست و اظهار کرد: امیدواریم با حمایت از تولید فیلمسازان مستعد و طرح‌های خوبی که دارند بتوانیم این حوزه را رونق دهیم.

با بیان اینکه برگزاری جشنواره استانی فیلمسازان و عکاسان را در برنامه داریم، گفت: با برگزاری گردهمایی سالانه انجمن فیلمسازان و عکاسان سینمای جوانان کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان آمادگی خود برای برگزاری همایش‌های استانی را اعلام کرد.

ایل‌بیگی با بیان اینکه هنرمندان حوزه فیلم و عکس کهگیلویه و بویراحمد بسیار فعال هستند و تعامل خوبی بین مدیرکل فرهنگ و ارشاد و هنرمندان وجود دارد، تصریح کرد: با گفت‌وگوهای صورت گرفته در این خصوص مدیرکل فرهنگ و ارشاد این استان علاقه‌مند به برگزاری جشنواره منطقه‌ای فیلم و عکس است.

وی در ادامه بیان کرد: ایجاد انگیزه و امید، حمایت همه جانبه از خلاقیت‌های جوانان علاقمند به این عرصه، رسیدگی به امور دفاتر انجمن و حل مشکلات آنان، اهتمام ویژه به آموزش و ایجاد فرصت برابر برای استعدادهای استان‌های مختلف را از برنامه‌های مهم حوزه انجمن سینمای جوانان ایران عنوان کرد.

مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران در بخشی دیگر از سخنان خود به وضعیت سینماهای کشور اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه ایجاد سینما به بخش خصوصی واگذار شده که باید بتوان با ایجاد رضایت بخش خصوصی بتوان سینماهای راکد را فعال و از آن‌ها استفاده کافی و وافی را برد.

ایل‌بیگی با بیان اینکه در شهرهایی که فاقد سینما بودند سعی کردیم را مجهز به امکانات و تجهیزات لازم کنیم تا استان‌های فاقد سینما همزمان با تهران فیلم‌ها را بر روی پرده آورند، گفت: در شهرهایی از جمله زاهدان، ایلام، و خراسان جنوبی سازمان‌های اداره کل فرهنگ و ارشاد سالن‌ها را تجهیز کردند تا همزمان با تهران فیلم‌ها اکران شوند.

این مسئول سینمایی در پاسخ به سوالی مبنی بر نبود سینما در مرکز کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: با راه‌اندازی سالن دیجیتال در اداره کل فرهنگ و ارشاد نیمی از مشکل در این حوزه را هموار کردیم که با این وجود سازمان علاقه‌مند است در شهرهایی که فاقد سینما هستند با همکاری مسئولان استانی و با حمایت سازمان انجمن سینمایی سالن‌هایی را مجهز کند تا زمانی که امکان راه‌اندازی سینما در آن شهرها وجود داشته باشد.

وی در پایان بیان کرد: اعلام کردیم که چنانچه مسئولان استانی همکاری لازم با سازمان سینمایی را داشته باشند و با همکاری دو سویه ۵۰ درصد مسئولان هر استان و ۵۰ درصد سازمان انجمن سینمایی جوانان اقدام به تجهیز دیجیتال کردن سالن‌ها می‌کند.

 

منبع : فارس نیوز