- سایت های خبری
- جمعه 20 ژوئن 2014 - 09:06
تاکید “زارعی” بر استفاده از سرمایه های انسانی استان
زارعی اظهار کرد: استفاده هر چه مطلوبتر از تجربیات ارزنده استانداران ادوار مختلف کهگیلویه و بویراحمد در زمینه های مختلف ضرورتی انکارناپذیر است.

“غلام محمد زارعی” در نشست شورای اداری کهگیلویه و بویراحمد افزود: سرمایه های انسانی مهمترین عنصر در پیشرفت همه جانبه هر کشور به شمار می رود و به همین دلیل باید قدردان آنان بود.
وی بیان کرد: استانداران ادوار مختلف کهگیلویه و بویراحمد در طول ۳۵ سال اخیر سرمایه های ارزشمندی هستند که باید قدردان خدمات آنان برای کمک به توسعه و پیشرفت این استان بود.
زارعی اظهار کرد: استفاده هر چه مطلوبتر از تجربیات ارزنده استانداران ادوار مختلف کهگیلویه و بویراحمد در زمینه های مختلف ضرورتی انکارناپذیر است.
وی عنوان کرد: پس از پیروزی انقلاب تمام وابستگی های کشور به بیگانگان در زمینه های اقتصادی، نظامی و فرهنگی قطع شد و بسیاری از تحلیلگران دنیا معتقد بودند که با این شرایط امکان ادامه حیات نظام مقدس جمهوری اسلامی وجود ندارد.
زارعی ابراز داشت: این در حالی است که به لطف الهی جوانان کشور به عنوان سرمایه های انسانی با پذیرش مسوولیت های مهم و حساس توانستند امور مختلف را به نحو احسن اداره کنند.
منبع : عصردنا
