مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: روزهای بزرگی در تقویم داریم که در این استان بدون یاد و نامی از آن می‌گذرد.

 به گزارش خبرگزاری فارس از ، عصر امروز نشست کارگروه فرهنگی اجتماعی با حضور مسئولان عضو و به ریاست فتاح محمدی معاون سیاسی امنیتی استاندار برگزار شد.

در این نشست که هر یک از اعضا برنامه‌های سازمان‌ها و دستگاه‌های زیر نظر خود را برای سال جاری اعلام کردند، امین کمالوندی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز به بیان برنامه‌های این دستگاه در سال جاری و معضلات و مشکلات فرا روی حوزه هنر و فرهنگ استان پرداخت.

این مسئول در اظهارات خود با انتقاد از بی‌توجهی برخی از شوراها و مجامع استانی به مقوله فرهنگ از شورای برنامه‌ریزی استان درخواست کرد که به صورت عملی بخش فرهنگ و هنر را مورد توجه خود قرار دهند.

این مسئول ارشد فرهنگی با بیان اینکه فرهنگ و حوزه وسیع هنر را نمی‌توان با سیستم علی‌اصغری اداره کرد، عنوان کرد: با دست خالی نمی‌توان بدون اعتبار و هزینه کار شاقی در حوزه فرهنگ و هنر انجام داد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: همه دستگاه‌های فرهنگی استان مشکل اعتباری دارند و ما در فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان متولی اصلی حوزه فرهنگ و هنر با دست خالی بسیاری از کارهای خود را انجام می‌دهیم.

کمالوندی اما از مسئولان استانی به دلیل نگاه نو به حوزه فرهنگ و هنر قدردانی کرد و گفت: وزارت کشور از بالا و استانداری‌ها در مناطق، کمک خوبی به حوزه فرهنگی کرده‌اند که نمونه آن را در برگزاری جشنواره فیلم فجر در استان‌ها شاهد بودیم.

این مسئول، برنامه‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی را در استان برای سال جاری متنوع اعلام کرد و گفت: به روزهای سال در استان اهمیت می‌دهیم برای نمونه در روز خلیج فارس جشنواره داستان کوتاه متیل را داریم که کار بزرگی در استان خواهد بود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد در همین زمینه گفت: تاکنون هزار و ۱۵۳ اثر داستان کوتاه به دبیرخانه متیل ارسال شده که داوران بزرگی در حوزه ادبیات داستانی این جشنواره را داوری می‌کنند.

وی با انتقاد از بی‌توجهی به روزهای مهم که در تقویم از آن‌ها یاد شده، تصریح کرد: روز سعدی را داشتیم که بدون این که یادی از آن شخصیت بزرگ شود در استان ما هیچ برنامه‌ای برای این روز نداشتیم و یا روزهای دیگر که باید مورد توجه بیشتر قرار گیرند.

انتهای پیام/۲۵۷۱/ذ۳۰

منبع : فارس نیوز