- خبرگزاری ها
- شنبه 5 آوریل 2014 - 09:04
بیش از ۵میلیارد ریال اعتبار به ورزش کهگیلویه و بویراحمد اختصاص یافت
گچساران – ایرنا – مدیرکل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد گفت: پنج میلیارد و چهارصد میلیون ریال اعتبار برای رونق ورزش این استان اختصاص یافته است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، جهانبخش ایزدپور روز شنبه در بازدید از زیرساخت های ورزشی شهر باشت افزود: این اعتبار برای تقویت زیرساخت های ورزشی همگانی و قهرمانی در استان کهگیلویه و بویراحمد در سال ۹۳ در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به فعالیت ۱۸ هیات ورزشی در شهر باشت از اختصاص یک دستگاه خودرو برای اعزام تیم های ورزشی این شهرستان به مسابقات ورزشی درون استانی و برون استانی خبر داد.
مدیرکل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد با قدردانی از تلاش های نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی برای رونق ورزش در این استان ابراز امیدواری کرد: با جذب اعتبارات امسال و تلاش ورزشکاران بتوان در سال پیش رو شاهد اعتلای ورزش قهرمانی و همگانی در کهگیلویه و بویراحمد بود .
ایزدپور با بیان این نکته که کاهش آسیب های اجتماعی مستلزم ترویج فرهنگ ورزش همگانی است، بر تقویت زیرساخت های ورزشی در این استان تاکید کرد.
در این آیین که با حضور نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی همراه بود از استخر شنای شهر باشت و سالن های ورزشی چند منظوره بازدید و کمبودهای آنها مورد بررسی قرار گرفت.
۸۱۴۳/۶۷۱
انتهای پیام /*
منبع : خبرگزاری ایرانا
