همزمان با آغاز نیم سال جدید تحصیلی، بیش از ۴۸۰ دانشجو – معلم، تحصیلات خود را در دانشگاه های فرهنگیان یاسوج آغاز کردند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، دیروز به مناسبت آغاز ترم جدید تحصیلی ، جشن استقبال از دانشجویان ورودی جدید این دانشگاه برگزارشد.

در این مراسم که با حضور اساتید، دانشجو-معلمان و مسئولان استانی در سالن شهید ایزدپناه آموزش و پرورش برگزار شد، ۴۸۱ دانشجو – معلم ورودی جدید در پردیس های شیهد ایزدپناه و کوثر یاسوج، آغاز تحصیلات ۴ ساله خود را جشن گرفتند.

نیک، رئیس پردیس شهید ایزدپناه یاسوج در این مراسم، با اشاره به توانمندی های این دانشگاه بیان داشت: به عنوان یک مرکزی علمی، تربیتی و آموزشی است که مربیان و معلمان آینده کشور را آماده حضور در محیط تعلیم و تربیت می کند که از این منظر از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار است.

وی به ویژگی های معلمان و به تبع ان دانشجو – معلمان اشاره کرد و گفت: استفاده از فناوری روز وتقویت آموزش، حسن نیت، انسان دوستی وکسب فضائل اخلاقی از مهمترین ویژگی های معلمان است.

حسینی نیک به آمار دانشجویان ورودی جدید این دانشگاه اشاره کرد و گفت: درنیم سال دوم سال تحصیلی جاری،  ۲۵۷ دانشجو معلم در رشته های علوم تربیتی، دبیری ریاضی، علوم اجتماعی و تربیت بدنی پذیرفته شدند.

، رئیس پردیس کوثر دانشگاه فرهنگیان یاسوج نیز تعداد دانشجویان ورودی جدید این دانشگاه را ۱۲۴ دانشجو – معلم در رشته علوم تربیتی عنوان کرد و گفت: این دانشجو – معلم ها از ۵ کشور در دانشگاه فرهنگیان یاسوج مشغول به تحصیل می شوند.

در این مراسم از برگزیدگان علمی، فرهنگی و ورزشی دانشگاه فرهنگیان تجلیل شد.

 

 


منبع : خبرگزاری دانشجو