مسئول اردوهای جهادی بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد از اعزام بیش از ۷۰۰ دانشجوی دانشگاه های این استان در طول تابستان سال جاری خبر داد.

مالک انوری نیا در گفتگو با  ک و ب در یاسوج با اشاره به برگزاری همه ساله اردوهای جهادی از سوی دانشگاه های در سطح گفت: در سطح دانشگاه های ۱۸ گروه جهادی وجود دارد و تلاش شده و می شود تا تعداد این گروه ها در دانشگاه های افزایش یابد.

وی ادامه داد: تعداد گروه های جهادی استان طی سال های اخیر از ۷ گروه به ۱۸ گروه افزایش یافتند که هر چند پیشرفت خوبی حاصل شد اما برنامه آینده ما برای افزایش این تعداد نیز می باشد.

مسئول جهادی بسیج دانشجویی کهگیلویه و بیوراحمد به فعالیت های مهم صورت گرفته توسط گروه های جهادی استان در سال گذشته اشاره کرد و گفت: در سال تحصیلی گذشته دانشجویان جهادی استان با دست خالی نزدیک به ۱۰ مسجد را در روستا ها و مناطق محروم بنا کرده اند.

وی به دیگر عرصه های فعالیتی جهادگران استان اشاره کرد و گفت: دانشجویان جهادی استان در عرصه های مختلفی از جمله اجتماعی، آموزشی،‌بهداشت و درمان و اعزام گروه های ارائه کننده خدمات بهداشتی و درمانی نیز ورود پیدا کرده و به مردم محروم مناطق مختلف استان خدمت رسانی کردند.

انوری خدمات دندان پزشکی،‌ پی گیری مسائل بهداشتی زنان و کودکان،‌ مهارت یابی و آموزش مهارت های ۱۷ گانه زندگی، کشاورزی و مسایل مربوط به منابع طبیعی روستاهای استان از جمله دیگر عرصه های فعالیت دانشجویان استان دانست و گفت: برخی از گروه ها نیز در صورت اقتضای گروه،  توانایی های لازم و نیاز منطقه در فعالیت های عمرانی نیز ورود پیدا کردند.

این مقام مسئول در ادامه به اولویت های اردوهای جهادی در سال جاری اشاره کرد و گفت: اولویت تعریف شده برای اردوهای امسال، با توجه به کمبود منابع،‌ مباحث فرهنگی ،‌آموزشی و بهداشتی است و دانشجویان با توجه به این اولویت ها به مناطق مختلف اعزام می شوند.

انوری افزود: امسال بیش از ۷۰۰ دانشجوی جهادی در قالب ۱۸ گروه به مناطق مختلف استان اعزام می شوند که تا کنون ۳ گروه از گروه های ۱۸ گانه اعزام شده و مابقی بعد از ماه مبارک در بازه های زمانی مختلف اعزامی می شوند.