- خبرگزاری ها
- چهارشنبه 9 اکتبر 2013 - 06:10
بهرهمندی همه روستاهای باشت از خدمات دامپزشکی
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان باشت گفت: هیچ روستایی در باشت از خدمات دامپزشکی بیبهره نیست.
به گزارش خبرگزاری فارس از باشت، عصر امروز مسئولان و کارکنان دامپزشکی باشت به با حضور خود پای صحبت خانواده معظم شهدا در روستای دلی رباط نشستند.
سید موسی سجادینیا با تشریح برجستگیهای دینی و ایمانی و روح شهادت و فداکاری شهدا که نشأت گرفته از ایمان قوی آنان بود به تشریح مقام شامخ شهدا پرداخت.
رئیس دامپزشکی باشت در این دیدار اظهار داشت: هدف از این دیدار تجدید بیعت با آرمانهای شهدا و ارج نهادن به مقام آنها بوده و تلاش برای ادامه راه این عزیزان و حفظ انقلاب اسلامی وظیفه تکتک مسئولان است و همه ما باید در این راستا عمل کنیم.
وی خاطرنشان کرد: شهدا مظهر عزت و افتخار جامعه اسلامی هستند و بر این اساس همه ما باید ادامه دهنده راه آنها در راستای حفظ کیان و دستاوردهای انقلاب اسلامی باشیم.
این مسئول خدمات دامپزشکی را از جمله خدمات ارزنده نظام اسلامی به مردم محروم و روستاییان دانست و گفت: کار جهادی در دامپزشکی همواره جاری است و خود را ملزم به اقدام جهادی برای توسعه و آبادانی استان و این شهرستان میدانیم.
سجادینیا خدمات دامپزشکی شهرستان باشت را ارزنده دانست و افزود: اکنون در هر روستایی از این شهرستان کارشناسان ما به ارائه خدمات مشغولند و روستایی نیست که از خدمات دامپزشکی بیبهره باشد.
رئیس اداره دامپزشکی باشت به همراه کارکنان این اداره با حضور در گلزار مطهر شهدا در جهت تجدید میثاق با شهدا اذعان داشت: همه باید به پاسداشت خونی که این جوانان هدیه کردهاند تمام تلاش خود را در جهت پیشرفت کشور و رسیدن به آرمانهای مقدس انقلاب و نظام تلاش به صورت جدی انجام دهیم.
انتهای پیام/۸۲۰۰۷/ش۲۰
منبع : خبرگزاری فارس
