فرمانده سپاه ناحیه لنده با اشاره به برنامه‌ها و اقدامات بسیج سازندگی سپاه در سال‌های اخیر گفت: تلاش و جدیت و پشتکار بسیج سازندگی سپاه برای تحقق شعار سال و رسیدن به نقطه مطلوب اقتصاد مقاومتی است.

به گزارش خبرگزاری فارس از لنده، علی محمدی پیش از ظهر امروز در حاشیه بازدید از طرح‌های بسیج سازندگی سپاه ناحیه لنده گفت: شرایط اقتصادی و معیشتی جامعه به دلیل تحریم‌های مختلف دشمنان دست‌خوش تغییراتی شده که تحمل آن برای بسیاری از مردم سخت و عذاب‌آور شده است.

وی افزود: مقام معظم رهبری سال‌هاست که هشدارهای لازم در خصوص توطئه‌های اقتصادی دشمنان را به مسئولان امر داده اما متاسفانه در گذشته اقدام به موقع و درخور توجهی انجام نشده است.

فرمانده سپاه ناحیه لنده تصریح کرد: منویات مقام معظم رهبری در سال‌های گذشته و ابتدای سال جدید چراغ راه مطمئن و روشن برای عبور از همه تحریم‌ها و توطئه‌ها و بحران‌های اقتصادی کشور خواهد بود.

محمدی توجه به اصول و سیاست‌های اصلی اقتصادی و فرهنگی را در جامعه یادآور شد و افزود: مسئولان باید بدانند که برای تحقق اقتصاد مقاومتی ابتدا باید فرهنگ آن را در جامعه نهادینه کرد سپس با ارائه راهکارهای مناسب به دنبال تحقق آن در جامعه بود.

وی خاطرنشان کرد: تا زمانی که ما اقتصاد مقاومتی و اشکال آن را در میان مردم نهادینه نکنیم به دستاوردها و پیشرفت‌های اقتصادی مدنظر مقام معظم رهبری دست نخواهیم یافت.

فرمانده سپاه ناحیه لنده به ورود سپاه به عرصه‌های تلاش و سازندگی و راه‌اندازی واحدهای تولیدی و مشاغل خانگی اشاره کرد و یادآور شد: بسیج سازندگی سپاه پاسداران در سال‌های اخیر با راه‌اندازی واحدهای تولیدی و خانگی در سطح جامعه توانسته گام‌های مهمی برای تحقق شعار سال و منویات مقام معظم رهبری بردارد.

محمدی تلاش و جدیت بسیج سازندگی برای تحقق شعار سال را یادآور شد و گفت: بسیج سازندگی مظهر تلاش و جدیت و پشتکار برای تحقق شعار سال و رسیدن به نقطه مطلوب اقتصادی و معیشتی در جامعه است.

وی افزود: طرح‌ها و واحدهای تولیدی خانگی که همان مشاغل خانگی نام دارد نقش به‌سزایی در اقتصاد و معیشت مردم دارد.

فرمانده سپاه ناحیه لنده متذکر شد: حمایت از واحدهای اقتصادی و مشاغل خانگی باید در دستور کار مسئولان قرار گیرد تا بتوانیم شاهد رشد و پویایی این مشاغل در جامعه و رفع معضل بیکاری باشیم.

انتهای پیام/۸۲۰۱۳/م۳۰

منبع : فارس نیوز