افضلیان تصریح کرد: رسالت ما تربیت و آموزش نسلی آینده‌ساز است و باید بتوانیم با تربیت مادرانی خوب و پدرانی دلسوز جامعه‌ای امن و سالم را برای آینده این کشور به ارمغان آوریم.

: برگزاری مراسم با حضور دکتر عباس رضوانی نسب، معاون آموزشی  ومسؤول کمیته روحانیت بنیاد علمی فرهنگی شهید مطهری در  دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهدشت  برگزار شد
 به گزارش “عصردنا “ به نقل از  روابط عمومی  در این مراسم که در سالن اجتماعات  برگزار شد، جمعی از اساتید ،دانشجویان ، دکتر عباس رضوانی نسب، معاون آموزشی و  مسؤول کمیته روحانیت بنیاد علمی فرهنگی شهید مطهری ، روسا و مسئولان دانشگاه، بخشدار، فرماندهی نیروی انتظامی  ، امام جمعه  و سایر مسوولان شهرستان  دهدشت حضور داشتند.
عبدالرحمان افضلیان رئیس دانشگاه آزاد دهدشت  در این مراسم با اشاره به اهمیت و جایگاه معلم در جامعه اظهار کرد: ارتقای سطح دانشگاه‌هاو مراکزآموزش عالی نیازمند تلاش و همت اساتید و دانشجویان است.
 افضلیان  با بیان اینکه باید دانشگاه را به سمت توسعه و پیشرفت سوق دهیم، بیان کرد: تلاش ما ارتقای دانشگاه از نظر جنبه‌های علمی، فرهنگی و آموزشی است.
وی توجه به سلامتی  روانی و علمی را مورد تاکید قرار داد و افزود: سلامتی  روانی و علمی بزرگترین سرمایه زندگی هر انسانی است و انسان با داشتن این سرمایه می‌تواند در تمامی زمینه‌ها موفق باشد.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه  آزاد دهدشت  درصدد است تا با هزینه مطلوب بهینه اعتبارات در راستای توسعه فعالیت‌های  علمی و آموزشی برای دانشجویان و اساتید برنامه‌ریزی کند.
رئیس دانشگاه یادآور شد: موفقیت جوانان جامعه ما به ویژه دانشجویان افتخار بزرگی برای اساتید و معلمین و همچنین مسئولان این مرز و بوم محسوب می‌شود.
افضلیان  تصریح کرد: رسالت ما تربیت و آموزش نسلی آینده‌ساز است و باید بتوانیم با تربیت مادرانی خوب و پدرانی دلسوز جامعه‌ای امن و سالم را برای آینده این کشور به ارمغان آوریم.
 
  دکتر عباس رضوانی نسب، معاون آموزشی  ومسؤول کمیته روحانیت بنیاد علمی فرهنگی شهید مطهری در این مراسم ضمن گرامیداشت سالروز شهادت شهید مطهری اظهار داشت: آنچه در مطالعات علامه بزرگ استاد مطهری مشاهده می شود استخراج ارزش ها و هنجارهای دینی در واقعیتهای علمی و اجتماعی است.
حجت الاسلام رضوانی نسب، معاون آموزشی بنیاد شهید مطهری با اشاره به شخصیت علمی استاد مطهری خاطرنشان کرد: استاد مطهری با علم خود در مقابل مکتبی که برای ارزش ها و هنجارهای اجتماعی هیچ نقشی قائل نبود ایستاد و به صراحت اعلام کرد که این مکتب با علم انسان سازگاری ندارد.
حجت الاسلام عباس رضوانی نسب با اشاره به شخصیت علمی شهید مطهری گفت: استاد مطهری متفکری بود که علاوه ذخیره به تولید علم نیز پرداخت.
وی با یادی از اساتید شهید، استاد مطهری را شخصیتی عنوان کرد که نظرات دانشمندان غربی را در کتاب اصول فلسفه و روش رئالیسم به قلم نقد کشید.
مسؤول کمیته روحانیت بنیاد علمی فرهنگی شهید مطهری از علوم انسانی به عنوان چهارچوب نظام یاد کرد و اظهار داشت: اگر از این بخش غافل شویم در روز قیامت مواخذه خواهیم شد.
 
وی افزود: استاد مطهری در مطالعات خود ثابت کرد که علم و شناخت مطلق برای شناخت انسان به جز خداوند برای کسی امکان پذیر نیست.
معاون آموزشی بنیاد شهید مطهری: شغل معلمی را کاری دشوار عنوان کرد و اظهار داشت: شغل معلمی در صورتی که با در نظر گرفتن سیاست های کلان باشد افراد ارزشمندی را به جامعه تحویل خواد داد.
دکتر  رضوانی نسب  در ادامه ،علمی را نافع خواند که در جهت تعالی و پیشرفت بشریت بوده و اضافه کرد: این موضوع وقتی امکان پذیر است که هویت های دینی و ارزش های فرهنگی در آن دخیل باشد.
این مقام مسئول در خطاب به اساتید دانشگاه  و دانشجویان  رویکرد دینی در علم را مهم ارزیابی کرد و گفت: زمانی که علم با هویت های دینی و فرهنگی همراه باشد مثمر ثمر خواهد بود.
معاون آموزشی بنیاد شهید مطهری تاثیر علوم دینی  بر همه ارکان زندگی  را مهم ارزیابی کرد و گفت: : باید با رویکرد دینی در مطالعات اجتماعی به دنبال بایدها و نبایدها بوده و روی آن تحقیق کنیم.
وی جهت دار کردن علم را از عوامل سازگاری هویتی و فرهنگی بشر عنوان و خاطرنشان کرد: بومی کردن علم به ویژه علوم انسانی از جمله نکات کلیدی در تحقیق به شمار می رود که مقام معطم رهبری نیز به آن تاکید دارند.
در پایان این مراسم از  استاد فتاح  شفیعی که سابقه ۴۷ سال  تدریس در مدارس شهرستان کهگیلویه را دارد و اکثریت اساتید  دانشگاههای شهرستان از شاگردان وی هستند تجلیل شد
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
برگزاری مراسم بزرگداشت روز معلم
به مناسبت گرامیداشت هفته معلم، در مراسمی با حضور دانشجویان، اساتید دانشگاهی و جمعی از مسئولان استان از اساتید برتر دانشگاه کردستان تجلیل شد.
حاج آقا شیخ الاسلام مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و رئیس دفاتر نهاد استان نیز در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری ، به بیان اهمیت نامگذاری این روز به نام روز معلم پرداخت . وی در ادامه با نقل احادیث و روایاتی از بزرگان دین مبین اسلام ،معلمی را شغل انبیا و علما را جانشین انبیا دانستند و تاکید کردند الگوی شهید مطهری بهترین الگوی معلمی است و از این منظر همگان را به الگو گیری از شهید مطهری سفارش نمودند.
حاج آقا شاهرودی نماینده ولی فقیه در استان نیز از دیگر سخنرانان این مراسم بود . وی در سخنان کوتاهی ویژگیهای شهید مطهری را برای حضار بیان نمود که طهارت روح ،ارتباط با خدا ، دعا و مناجات به موقع ، قدرت علمی ، قدرت بیان ، زمان شناسی و ساده گویی را مهمترین ویژگیهای این شهید گرانقدر دانست .
یکی از اساتید دانشگاه کردستان نیز در این مراسم طی سخنانی با تبریک هفته بزرگداشت معلم به مواردی در خصوص روش تدریس درست پرداخت و گفت: اساتید می‌توانند با تدریس درست انگیزه تحصیل در سطوح بالاتر را برای دانشجویان فراهم کنند.
نادر قصیری توجه به چگونگی تدریس، رفع مشکلات دانشجویان در درس، پرداختن به مقوله یادداشت‌برداری و مواردی از این قبیل را از جمله مواردی دانست که اساتید باید در حین تدریس به آن توجه کنند.
در ادامه این مراسم دکتر صادقی معاون آموزشی دانشگاه گزارشی را از فعالیتهای صورت گرفته در هفته آموزش ارائه نمود .
وی رسالت معلمان را رسالت پاک انبیا خواند و اظهار کرد: هدف اصلی معلمان و مدرسان انسان‌سازی و کمال بخشیدن است و در این راستا باید تمام توان خود را به کار ببندیم.
در این مراسم پس از اهدای لوح تقدیر و جوایز به اساتید برتر دانشگاه کردستان چند برنامه فرهنگی نیز انجام شد

منبع : عصردنا