دبیر هیئت رزمندگان اسلام یاسوج از برگزاری جشن بزرگ میلاد حضرت زهرا(س) و امام خمینی(ره) در حسینیه ثارالله سپاه فتح این شهر خبر داد.

۳۱ فروردین‌ در حسینیه ثارالله

برگزاری جشن بزرگ میلاد حضرت زهرا(س) در یاسوج

دبیر هیئت رزمندگان اسلام یاسوج از برگزاری جشن بزرگ میلاد حضرت زهرا(س) و امام خمینی(ره) در حسینیه ثارالله این شهر خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی سپاه فتح از یاسوج، به‌مناسبت میلاد با سعادت زهرای اطهر و سالروز تولد فرزند برومندش امام خمینی(ره)،جشن بزرگ میلاد بعد از نماز مغرب و عشاء روز یکشنبه، ۳۱ فروردین‌ در حسینیه ثارالله سپاه فتح شهر یاسوج برگزار می‌شود.

دبیر هیئت رزمندگان اسلام یاسوج همچنین از حضور حجت‌السلام بابایی و مداح کشوری حاج محسن بنی فاطمه به عنوان سخنران و مداح این مراسم یاد کرد و گفت: بانوان، حوزویان، فرهیختگان، نخبگان، مسئولان و مدیران دستگاه‌ها در این مراسم حضور خواهند داشت.

دبیر هیئت رزمندگان اسلام یاسوج با تأکید بر لزوم اهتمام جدی دستگاه‌ها در برگزاری هرچه باشکوه‌تر برنامه‌های هفته بزرگداشت مقام و منزلت زن و مادر به اهداف برگزاری این جشن اشاره کرد و اظهار کرد: تبیین و ترویج فرهنگ فاطمی و شناساندن و معرفی بیشتر ابعاد شخصیتی امام راحل به نسل سوم از اهداف اصلی این مراسم است.

 

انتهای متن/

منبع : پایگاه اطلاع رسانی سپاح فتح