با حضور جمعی از مسئولان و مردم جشن بزرگ فجر روستایی در منطقه «شوتاور چاروسا» برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از چاروسا، عصر امروز و با حضور جمعی از مسئولان و مردم منطقه «شوتاور»، جشن بزرگ فجر روستایی برگزار شد.

 این تجمع بزرگ روستاییان در چاروسا با همکاری ادارات مختلف چاروسا از جمله آموزش و پرورش برگزار شد و برنامه‌های مختلف و متنوعی از جمله نمایش، طنز و سرودهای محلی اجرا شد.

احمد الهی در این جشن روستایی، اظهار داشت: پیروزی انقلاب اسلامی در کشور ایران تنها یک حادثه داخلی برای تغییر یک رژیم سیاسی نبود بلکه همان‌گونه که بسیاری از دولتمردان آمریکایی، اسرائیلی در خاطرات خود از آن روزها تعبیر کرده‌‌اند، انقلاب از دیدگاه آنان انقلاب اسلامی زلزله‌ای ویرانگر برای جهان غرب بود.

وی ادامه داد: نهضتی که در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ به پیروزی رسید، امروزه برای بسیاری از ملل جهان چراغ راه زندگی است.

رئیس آموزش و پرورش چاروسا خاطرنشان کرد: ملت ایران هر سال با حرکت خود در ۲۲ بهمن، دشمن را در جاى خود متوقف و وادار به عقب‌نشینى کرده است.

الهی با دعوت مردم این منطقه در مراسم ۲۲ بهمن گفت: راهپیمایى ۲۲ بهمن مظهر اقتدار ملى است؛ مظهر حضور مردمى و اراده و عزم ملى ملت ایران است که مرد و زن و پیر و جوان، در همه‌ى شرایط به خیابان‌ها مى‌آیند و خودشان را در سرتاسر کشور در مقابل چشم بینندگان قرار می‌دهند.

وی در پایان عنوان کرد: ۲۲ بهمن روز شکوه عظمت ایران اسلامی است و عظمت زمانی بزرگ است که همه مردم اعم از زن و مرد، پیر و جوان، روستایی و عشایری در این جشن بزرگ شرکت کنند و امسال با عزت‌تر از سال‌های دیگر در جشن بزرگ انقلاب شرکت می‌کنند. 

انتهای پیام/۸۲۰۰۹/ذ۲۰

منبع : فارس نیوز