معاون فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: چهاردهمین نمایشگاه بزرگ کتاب استان برگزار می شود.

  امروز ضمن گرامی ‌داشت هفته دفاع مقدس، در گفت و گو با خبرنگاران از برگزاری چهاردهمین نمایشگاه بزرگ کتاب در نیمه دوم آبان سال جاری خبر داد.

محمدپور از تلاش این اداره کل برای برگزاری نمایشگاهی با کیفیت نسبت به نمایشگاه های قبلی خبر داد و گفت: در نمایشگاه امسال نیز ناشرانی از سراسر کشور کتب خود را در معرض دید علاقمندان به فرهنگ کتاب و کتاب خوانی قرار می دهند.

وی افزود: چهاردهمین نمایشگاه کتاب امسال استان با همکاری معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و اسلامی، اداره ‌کل فرهنگ و اسلامی ، استانداری استان، شهرداری یاسوج و موسسه نمایشگاه‌ های فرهنگی ایران برگزار می ‌شود.

این مسئول فرهنگی و هنری در ادامه از حضور ۲۵۰ ناشر سال قبل و استقبال بی نظیر مردم استان علیرغم سرمای شدید در نمایشگاه کتاب سال گذشته یاد کرد و یادآور شد: سال گذشته با وجود سردی هوا مردم استقبال خوبی از این نمایشگاه داشتند و امسال در سال «اقتصاد و فرهنگ» در تلاش هستیم که نمایشگاه کتاب پربار تر از سال گذشته برگزار شود./و