- ادارات استان ، فرهنگ و ارشاد اسلامی
- یکشنبه 31 آگوست 2014 - 04:08
برگزاری مراسم تجلیل از برگزیدگان جشنواره استانی “شعر آئینی محلی رضوی”
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بهمئی گفت: شاعران برتر چهارمین جشنواره استانی “شعر آئینی-محلی رضوی” امشب در این شهرستان تجلیل می شوند.
به گزارش خبرنگار روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، امین درخشان گفت: شاعران برتر چهارمین جشنواره استانی “شعر آئینی-محلی رضوی” در این شهرستان انتخاب و معرفی شدند.
درخشان افزود: بیش از ۶۰ اثر گویشی به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که علی رغم سختی شعر گویشی، آمار قابل توجهی بود.
وی اظهار داشت: آقایان سید غفار موسوی، جبار رضایی و رسول سنایی کار داوری جشنواره را بر عهده داشتند که با انجام کار دقیق و کارشناسانه و با وسواس خاصی آثار رسیده را به نحو مطلوب داوری کردند.
دبیر اجرایی چهارمین جشنواره استانی “شعر آئینی محلی رضوی” خاطرنشان کرد: آیین برگزاری این جشنواره امشب با حضور معاون سیاسی و امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد و با اجرای موسیقی محلی استاد علی تاجمیری در شهر لیکک برگزار می شود.
درخشان گفت: مراسم پایانی و اختتامیه جشنواره های رضوی نیز ۱۲ شهریورماه جاری در یاسوج برگزار و نفرات برتر جوایز خود را در جشنواره جشنواره ها ه با حضور معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می شود، دریافت می کنند. /و
منبع : سایت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد
