به مناسبت دهه آخر ماه مبارک رمضان محفل انس با قرآن کریم روز گذشته از طرف ارشاد اسلامی، با حضور جمعی از مردم متدین و روزه دار روستای چغل از توابع شهرستان کهگیلویه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان کهگیلویه، محفل انس با قرآن کریم به مناسبت دهه آخر ماه مبارک رمضان  از طرف این اداره با حضور جمع زیادی از مردم متدین و روزه دار روستای چغل از توابع شهرستان کهگیلویه برگزار شد.

کارشناس فعالیت های قرآنی اسلامی شهرستان کهگیلویه ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات روزه داران گفت: قرآن کریم کتاب آسمانی مسلمانان و معجزه بزرگ پیامبر اکرم و کتابی است که پس از چهارده قرن هنوز برای اهل تفکر تازه است و روز به روز رموز بسیاری از این کتاب آسمانی برای مردم گشوده می شود.

حجت الاسلام محمدی دوست در ادامه افزود: قرآن کلامی زیبا، رسا، پر مطلب ودر اوج فصاحت بوده که برای عوام و متخصصان پیامی آموزنده دارد و تکرار آن ملال آور نیست و تفکر و تدبر در آن چشمه های حکمت و اندیشه و طریق هدایت را در مسیر انسانیت قرار می دهد، هم به گم شدگان وادی حیرت راه نجات وسعادت را نشان می دهد و هم به پویندگان طریق هدایت عزت وشرافت می بخشد.

درادامه پنج تن از قاریان ممتاز شهرستان واستانی ،آیاتی چند از کلام الله مجید را بصورت مجلسی برای حاضرین قرائت نمودند و دو تن از حافظان کل قرآن کریم بصورت گفتگوی قرآنی آیاتی از کلام وحی را بصورت حفظ قرائت نمودند

منبع : سایت اداره فرهنگ و اسلامی