آزمون سراسری قرآن و عترت صبح امروز هم‌ زمان با سراسر کشور در زینبیه دهدشت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی اداره کل فرهنگ و اسلامی استان، دوازدهمین دوره آزمون سراسری قرآن و عترت صبح امروز هم‌ زمان با سراسر کشور، در زینبیه دهدشت در حال برگزاری است.

سیدصالح درسته در حاشیه برگزاری آزمون در جمع خبرنگاران گفت: ۳۳۰ قرآن‌ آموز از شهرستان‌ های کهگیلویه، لنده، چرام در این رقابت قرآنی شرکت دارند.

معاون اسلامی کهگیلویه تصریح کرد: مؤسسات قرآنی دهدشت با ۲۶۰ داوطلب و هر کدام از شهرستان‌ های لنده و چرام با 35 شرکت‌ کننده در این دوره از مسابقات حضور دارند.

درسته با بیان این که حافظان جزء ۳۰ قرآن در بخش شفاهی آزمون می‌ دهند، افزود: حافظان قرآن در رده‌ های سنی زیر ۱۲ سال امروز در بخش شفاهی به رقابت می‌ پردازند.

معاون اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه گفت: به شرکت‌ کنندگان در این دوره گواهی پایان دوره اعطا می شود/و

منبع : سایت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی