مدیر برنامه ریزی و توسعه هلدینگ خلیج فارس در سفری به کهگیلویه، از ارائه ی برنامه جامع خود جهت پیشروی پروژه ی بزرگ پتروشیمی دهدشت تا یک یا دو ماه آینده خبر داد.

یاسوج ۲۴: رسول اشرف زاده در بازدید از بیان کرد: ما امروز با یک برنامه جامع و مفصل و کارشناسی شده به اینجا اعزام شدیم.

مدیر برنامه ریزی و توسعه هلدینگ خلیج فارس با ذکر اینکه ما همزمان به صورت موازی به دنبال پتروشیمی هستیم گفت: حتما ظرف مدت یک تا دو ماه آینده تکلیف آن مشخص خواهد شد.

وی با بیان اینکه همزمان بحث تهیه اسناد برای شناسایی پیمانکار اجرایی در حال انجام است، گفت: چون این پروژه چندین سال است که از کلنگ زنی آن می گذرد، جزو برنامه‌های اصلی ما در سال ۹۷ است.

اشرف زاده با شرح این موضوع که بحث سوله سازی و زیرسازی پتروشیمی دهدشت ۶ ماه زه طول خواهد انجامید، افزود: اجرای پروژه اصلی زمان بیشتری نیاز دارد که منابع آن از طریق فاینانس در حال آماده شدن است./تسنیم