فرهنگ و ارشاد اسلامی دنا جهت گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با اجرای برنامه های متعدد فرهنگی-هنری در سطح شهرستان دنا شور و نشاط مضاعفی به جشن های مردمی بخشیده است.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی اسلامی دنا “جلیل بهشتی روی” با تبریک دهه مبارک فجر ، انقلاب اسلامی را دارای ماهیتی فرهنگی دانست و گفت: کمتر انقلابی را می توان در دنیا شاهد بود و مورد تحلیل قرار داد که عنصر فرهنگ در آن تا این حد برجسته و چشمگیر باشد و رهبران آن از حوزه و دانشگاه هدایت این انقلاب را تا سر منزل پیروزی بعهده داشته باشند.

سرپرست فرهنگ و اسلامی دنا برنامه های فرهنگی را دارای خاصیت آگاهی بخشی و معرفت افزایی دانست و گفت : جشن های فرهنگ و اسلامی شهرستان دنا با محوریت نوجوانان و جوانان و با همکاری آموزش و پرورش در مدارس این شهرستان و با حضور فعال و چشمگیر دانش آموزان برگزار می شود و این از لحاظ جامعه پذیری سیاسی کمک شایانی به آشنایی نسل جدید به محتوای فرهنگ و انقلاب اسلامی می کند.

این مسئول فرهنگی با بیان برنامه های این دهه در سطح شهرستان دنا گفت: اجرای برنامه جنگ شادی در شهر پاتاوه و دهستان توتنده ، عطر افشانی قبور مطهر شهداء جنگ تحمیلی با حضور اهل فرهنگ و هنر و برپایی محفل شعر انقلاب در سالن اجتماعات فرمانداری و حضور منسجم و شکوهمند انجمن های  فرهنگی و هنری در راهپیمایی ۲۲ بهمن از جمله برنامه های فجر شهرستان دنا است که امیدواریم گام گوچکی در راه بیعن با آرمان های امام راحل و عظیم الشان باشد.

منبع : سایت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی