معاون اداره کل نهاد کتابخانه‌ها در امور استان‌ها میزان بدهی شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد به انجمن کتابخانه‌های این استان را ۱۵ میلیارد ریال عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از ، جلال شمس ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به رویکرد دولت تدبیر و امید در بحث کتابداری و توجه به نهاد کتابخانه‌های عمومی اظهار کرد: ارتقاء کیفیت زندگی کتابداران، اثربخشی و افزایش سطح حقوق کارکنان از رویکرد دولت یازدهم است.

ارسال به دوستان

معاون اداره کل نهاد کتابخانه‌ها در امور ‌ها با تاکید بر اینکه در سنوات گذشته نهاد کتابخانه‌ها به کمیت نیروی انسانی توجه خاصی داشت به گونه‌ای که طی چند سال اخیر قریب به ۵۰۰ نفر به این حوزه اضافه شده است، گفت: امسال نهاد با رویه‌ای جدید توجه به کیفیت زندگی کتابداران را در دستور کار قرار داد و جدا از هر گونه مسائل سیاسی و جناحی به این مهم می‌پردازد.

شمس توجه و اهمیت دادن به نیروی کاری در هر سازمانی را عامل موفقیت و ارتقاء آن حوزه عنوان کرد و گفت: با ارتقاء جایگاه کارکنان بدون شک هر مجموعه‌ای به جایگاه والایی در شاخص‌های مختلف سازمانی خود می‌رسد.

وی در ادامه شاخص‌های چهارگانه مطالعه‌ای در نهاد کتابخانه‌ها را شامل، عضو، امانت، فضا و کتاب عنوان کرد و گفت: افق شاخص‌های ایران ۱۴۰۴ مشخص شده اما انتظار می‌رود در مواردی که به حد نصاب نرسیدیم متولیان امر تلاش بیشتری داشته باشند.

معاون اداره کل نهاد کتابخانه‌ها در امور استان‌ها در ادامه میانگین اعضای کتابخانه‌های عمومی در سطح کشور را به ازای هر ۱۰۰ نفر ۳٫۳۳ درصد عنوان کرد و گفت: بر اساس افق ۱۴۰۴ این میزان باید به ازای هر ۱۰۰ نفر حدود ۳۵ نفر برسد.

این مسئول با تاکید بر اینکه میانگین فضای فیزیکی در حال حاضر به ازای هر ۱۰۰ نفر قریب به دو متر بوده که این میزان باید تا چشم‌انداز ۱۴۰۴ به هشت متر نیز برسد، گفت: در برخی استان‌ها از جمله یزد به میانگین کشوری مدنظر رسیدیم.

شمس در ادامه با اشاره به موقعیت در میانگین شاخص‌های مدنظر بیان کرد: در زمینه‌هایی خوب رشد داشته ولی باید برای رسیدن به حد نصاب کشوری در چشم‌انداز ایران ۱۴۰۴ تلاش بیشتری شود که انتظار می‌رود مسئولان همکاری و تعامل سازنده‌ای با مدیریت جدید برای رسیدن به شاخص‌ها داشته باشند.

معاون اداره کل نهاد کتابخانه‌‌ها در امور استان‌ها متوسط کشوری در زمینه فضا را یک متر و ۷۶ سانتی‌متر عنوان کرد و گفت: میزان فضای فیزیکی در چشم‌انداز ۱۴۰۴ باید به هشت متر برسد و یزد به این میزان رسیده ولی با وجود اینکه کهگیلویه و بویراحمد از متوسط کشوری بالاتر بوده و اکنون به دو متر و هشت دهم سانتی‌متر رسیده اما تا رسیدن به چشم‌انداز بسیار فاصله دارد.

شمس در بخشی دیگر از سخنان خود به میزان بدهی‌های شهرداری‌ها به انجمن کتابخانه‌های عمومی اشاره کرد و گفت: بر اساس پیگیری‌های صورت گرفته و گزارشات واصله بدهی شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد به انجمن کتابخانه‌های این استان قریب به ۱۵ میلیارد ریال است.

معاون اداره کل نهاد کتابخانه‌ها در امور استان‌ها ضمن قدردانی از تعامل و همکاری خوب مجموعه مدیران و مسئولان کهگیلویه و بویراحمد با نهاد کتابخانه‌های عمومی این استان تصریح کرد: انتظار می‌رود شهرداران شهرستان‌های استان با هم‌افزایی و تعامل بدهی‌های خود را به این بخش فرهنگی پرداخت کنند.

انتهای پیام/۸۲۰۱۱

 

منبع : فارس نیوز