دهدشت- ایرنا- مدیرکل ورزش و جوانان کهگیلویه وبویراحمد بدون اشاره به رقم بدهی های بخش ورزش گفت: تمام بدهی های بخش ورزش این استان ظرف یک هفته آینده پرداخت خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، جهانبخش ایزدپور روز در دیدار با هیات های ورزشی شهرستان کهگیلویه افزود: با برنامه ریزی های انجام شده تمامی بدهی های این نهاد به ادارات و هیات های ورزشی پرداخت خواهد شد.

وی با بیان اینکه پنج میلیاردو ۴۰۰ میلیون ریال از وزارت ورزش به اداره ورزش استان کمک شده اظهارکرد: با تزریق این اعتبار مشکلات ورزش استان تا حدود زیادی برطرف خواهد شد.

ایزدپور وجود ورزشکاران پرافتخار در رشته های مختلف را یکی افتخار بزرگ برای استان خواند و تصریح کرد: با حمایت این نهاد عزت ورزشکاران کهگیلویه وبویراحمد در اعزام به مسابقات حفظ خواهد شد.

وی عنوان کرد: ورزش مکانی برای سوختن و ساختن است و باید ورزش استان به سمت قهرمانی و کسب عناوین بیشتر سوق پیدا کند.

۷۵۳۱/۶۷۱

انتهای پیام /*

Contact the editor: <a href="mailto:' newsroom@.ir

منبع : خبرگزاری ایرانا