مسئولان شهرستان لنده با حضور در روستای مونه از توابع بخش موگرمون با اهالی این روستا دیدار و مشکلات آنها را بررسی کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس از لنده، روستای مونه در ۵ کیلومتری مرکز بخش موگرمون و ۱۲ کیلومتری مرکز شهرستان لنده قرار دارد.

بعد از ظهر امروز در راستای سفرهای مسئولان به روستاها و بررسی مشکلات، مسئولان با اهالی روستای مونه دیدار و مشکلات این روستا را بررسی کردند.

در ابتدای این دیدار مردم روستا به ارائه مشکلات خود پرداختند. آنها مهمترین مشکلات خود را راه ارتباطی خواندند و یادآور شدند: جاده ارتباطی روستای مونه قریب به سه سال است که تغییر یافته و پروژه‌ آن بیش از ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته ولی متأسفانه در اواخر سال ۹۱ بنا به دلایل مختلف ادامه این پروژه با مشکلاتی رو به رو شده که هم اکنون مردم چشم انتظار تحرک مسئولان هستند.

آنها با اشاره به مشکلات و علل ادامه پروژه جاده لنده به مونه یادآور شدند: جاده‌ ارتباطی تنها با احداث دو دهنه پل آماده بهره‌برداری خواهد بود. مزیت‌های اجرایی شدن این پروژه علاوه بر حذف پیچ‌های خطرناک فاصله ارتباطی این روستا تا مرکز شهرستان را قریب به چهار کیلومتر کاهش می‌دهد.

مردم روستا در ادامه از عدم اجرای طرح هادی در روستا سخن گفتند و یادآور شدند: تاکنون هیچ اقدامی در خصوص اجرای طرح هادی در روستا انجام نشده است.

آنها به عدم رعایت اصول فنی در ساخت و سازها اشاره کردند و گفتند: به دلیل قدیمی‌ بودن و عدم رعایت اصول فنی و مهندسی در خانه‌های روستایی خطر تخریب منازل وجود دارد.

مشکلات بهداشتی و درمانی از دیگر مطالبات مردم روستای مونه بوده که به گفته اهالی روستا تاکنون مشکلات فراوانی را برایشان به وجود آورده است.

آنها به کوچه‌های تنگ و تاریک روستا نیز اشاره کردند و افزودند: وضعیت برق روستا و افت ولتاژ از مهمترین مشکلات روستا است که تاکنون منجر به سوختن بیش از چندین وسیله برقی در روستا شده و در این هوای گرم مردم را با مشکلات عدیده‌ای رو به رو ساخته است.

مردم روستا به وضعیت نامطلوب خیابان‌ها و معابر روستا اشاره و یادآرو شدند: عدم روشنایی معابر و نامطلوب بودن کوچه‌ها و معابر روستا از مشکلات عدیده روستا بوده که چهره تاریک و زشتی به روستا بخشیده است.

وضعیت نامطلوب ورودی‌های روستا و عدم پوشش شبکه‌های دیجیتال و موبایل در این روستا از دیگر مشکلات بود که باعث مهاجرت مردم از این روستا به شهر شده است.

مردم به وجود بارگاه مقدس امام‌زاده سید عمادالدین ولی(ع) در روستا اشاره کردند و از مسئولان خواستند نسبت به بازسازی و مرمت آن اقدام کنند چراکه وجود این امام‌زاده در روستا خود جاذبه‌ای فرهنگی و گردشگری بوده که می‌تواند توسعه و عمران و آبادانی روستا را به همراه داشته باشد.

انتهای پیام/۸۲۰۱۳/ط۳۰

منبع : فارس نیوز