نقش دولت های سازندگی و اصلاحات در شکل دهی ” بابک زنجانی ها “بیشتر از دولت ” مهرورزی ” بوده است و این افراد نیز از ارتباط خود با برخی دولتمردان این دولت ها نیز سخن های فراوانی گفته اند.

: نماینده کهگیلویه ، بهمئی ، چرام و لنده در مجلس نهم شورای اسلامی ، ” بابک زنجانی ” ، ” شهرام جزایری ” و ” فاضل خداداد ” را ثمره دولت سازندگی به بعد دانست و تاکید کرد که بابک زنجانی ها دست نشانده برخی دولتمردان در سه دولت گذشته بوده اند.
 
” حجت الاسلام سیدعلی محمد بزرگواری ” به عصردنا گفت: البته این را باید بگویم که امثال بابک زنجانی ، شهرام جزایزی و فاضل خداداد بدلیل حمایت برخی از دولتمردان دولت های گذشته در ایران شکل گرفته اند.
 
وی افزود: نقش دولت های سازندگی و اصلاحات در شکل دهی ” بابک زنجانی ها ” بیشتر از دولت ” مهرورزی ” بوده است و این افراد نیز از ارتباط خود با برخی دولتمردان این دولت ها نیز سخن های فراوانی گفته اند.
 
این نماینده مجالس هشتم و نهم شورای اسلامی با تاکید براینکه متاسفانه برخی دولتمردان سازندگی و اصلاحات از افرادی همچون فاضل خداداد ، شهرام جزایری و بابک زنجانی حمایت نموده و همکاری های اقتصادی داشته اند ، یادآورشد: خود این افراد به ارتباط های شان با برخی دولتمردان این دولت ها اشارات متعددی داشتخ اند.
 
بزرگواری گفت: ما معتقدیم که تقویت نظارت سبب کاهش فسادهای اقتصادی در کشور می شود و نبود نظارت در دولت ها سبب بروز شکل گیری ” بابک زنجانی ها ” شده و می شود.
 
وی افزود: متاسفانه در تصاویری که از ” بابک زنجانی ” منتشر شده ارتباط نزدیک وی با برخی بزرگان کشور نگران کننده است و نگرانی ما از همین ارتباط ها بوده و هست.
 
پایان پیام

منبع : عصردنا