در سالروز میلاد دومین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام حسن مجتبی(ع) وهفته گرامیداشت ایتام به همت اداره فرهنگ وارشاد اسلامی دنا نان صلواتی در اختیار مردم قرار گرفت

به گزارش خبرنگار روابط عمومی اداره فرهنگ وارشاد اسلامی دنا درسالروزمیلاد کریم اهل بیت(ع) حضرت امام حسن مجتبی (ع)توزیع نان رایگان درسطح شهرستان دنا انجام شد .

به گزارش روابط عمومی اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان دنا ،طبق هماهنگیهای به عمل آمده توسط این اداره تعداد دو واحد نانوایی درشهروبخش پاتاوه درروزمیلاد کریم اهل بیت به توزیع نان رایگان با شعار هرقرص نان یک گل صلوات محمدی به مردم  هدیه نمودند .

شورونشاط مضاعف دراین برنامه دینی باعث استقبال بی نظیر مردم کردید.

.امام جمعه شهرپاتاوه  توزیع نان درروزمیلاد امام حسن مجتبی راکاری خداپسندانه دانست وگفت :ترویج فرهنگ اکرام واطعام نیازمندان ازچنان ارزشی برخورداراست که درمتون دینی بدان بسیارسفارش شده است و اهدای نان با عنوان هر قرص نان یک صلوات نشانگر اعمال والا وایمانی امام حسن مجتبی ع است که چندین بار تمام مایملک خود را برای مومنین ومستضعفین انفاق نمود  و با این شیوه کریمانه باعث نزیک شدن قلوب به همدیگر از سویی و معرفی امام حقیقی به مسلمین در جامعه نفاق زده آن روزگار شد.

جلیل بهشتی روی سرپرست فرهنگ وارشاد اسلامی دنا هم در سخنانی به اهمیت توجه به حال و احوال مومنان خصوصا نیازمندان اشاره کردو گفت: جامعه دینی جامعه ای است که در آن نیازمند ومستضعف نباشد و همه آحاد و افراد دل نگران همدیگر باشند.

سرپرست فرهنگ وارشاد اسلامی دنا در ادامه اظهار امیدواری کرد بتوانیم در این ماه مبارک رمضان بیش از پیش فرهنگ اطعام ونیکوکاری را در جامعه ترویج دهیم.

منبع : سایت اداره فرهنگ و اسلامی