یاسوج – ایرنا – امام جمعه یاسوج گفت: انصراف افراد متمکن از دریافت یارانه نقدی در مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه ها مهمترین پشتوانه اقتصادی دولت برای مهار تورم، ایجاد اشتغال و سامان دادن به حوزه سلامت به عنوان دغدغه های اصلی مردم خواهد بود.

حجت الاسلام و المسلمین سید علی اصغر حسینی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: افراد فقیر و مستمند زیادی در کشور وجود دارد که به شدت نیازمند همین میزان یارانه نقدی هستند.

وی بیان کرد: در حالی که افراد ثروتمند و غنی زیادی نیز در کشور موجود است که دریافت یارانه نقدی در زندگی و امور مالی و معیشتی آنان هیچگونه نقش و تاثیری ندارد.

حسینی اظهار کرد: با در نظر گرفتن این دو مقوله به نظر می رسد اعطای یارانه به تمام افراد جامعه به هیچ وجه به شعار و هدف این قانون مهم اقتصادی که شاخصه اصلی آن اجرای عدالت است همخوانی ندارد.

وی با اشاره به وظیفه سنگین دولت برای مهار تورم و رونق تولید داخلی، عنوان کرد: اجرای صحیح مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه ها و همکاری ملت با دولت تا حد قابل ملاحظه ای تحقق این مهم را برای مسوولان و دولتمردان تسهیل خواهد کرد.

حسینی به تحریم های ظالمانه دشمنان در حوزه اقتصادی اشاره کرد و ابراز داشت: انسجام ملی و عزم ملت برای همراهی و همگامی با دولت می تواند بخش عمده ای از مشکلات و دغدغه های اقتصادی را کاهش دهد.

وی افزود: همانگونه که مردم قدرشناس و فهیم ایران در طول هشت سال دفاع مقدس، دوران پیروزی انقلاب اسلامی و حضور در صحنه های مختلف همراهی و وفاداری خود را به نظام، انقلاب و مسوولان نشان دادند این بار نیز در چنین حرکت مهم و سرنوشت ساز اقتصادی دولت را در رسیدن به اهداف متعالی خود یاری دهند.

حسینی با بیان اینکه تلاش دولت در رفع مشکلات اقتصادی و معیشیتی مردم مطلوب و مورد تقدیر است، گفت: با برنامه ریزی و مدیریت صحیح منابع مالی و همراهی هر چه بیشتر ملت اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه ها نیز با قوت و موفقیت عملیاتی خواهد شد.

۶۷۱/۷۵۳۰

Contact the editor: <a href="mailto:' newsroom@.ir

منبع : خبرگزاری ایرانا