هر چند تا اینجای کار طبیعی بوده و اشکالی هم ندارد که حتی رقابت برای خدمت سالم به مردم با انتصاب بهترین در مسئولیت های دولتی شایسته هم بوده اما همه این تلاشها مثبت نبوده و البته در بسیاری مواقع به رفتارهای زشت غیرانسانی منجر شده است .

: در هر استانی از مهمترین ویژگی های تغییر دولت ها در هر کشور و استانی است .

به گزارش “عصردنا “ استان “” هم به مانند سایر مناطق و استان های کشور در پی تغییر استاندار دولت سابق و استقرار دولت تدبیر و امید و سایر مدیران کل این توقع در افکار عمومی و حامیان دولت جدید اتوماتیک وار ایجاد می شود که مدیران سابق باید جای خود را به مدیران دیگری که از همفکران دولت جدید هستند بدهند .

این توقع ، محدود بودن مسئولیت ها به نسبت طرفداران دولت در هر سازمان و رده ای و از سوی عطش طلب پست و جلوس بر صندلی ریاست سبب شده است تا تلاش ها برای تصدی مناصب و سپس تقسیم سایر مدیریت های زیر مجموعه خود روز به روز فزونی گیرد .

هر چند تا اینجای کار  طبیعی بوده و اشکالی هم ندارد که حتی رقابت برای خدمت سالم به مردم با انتصاب بهترین در مسئولیت های دولتی شایسته هم بوده اما همه این تلاشها مثبت نبوده و البته در بسیاری مواقع به رفتارهای زشت غیرانسانی منجر شده است .

گزارش های رسیده به “عصردنا ” حاکی از آن است که متاسفانه انتصاب فلان فرد از فلان گروه و جریان سیاسی به جای اینکه وسیله ای برای خدمت شده باشد هدفی برای تخریب ، تهمت و  بردن آبروی دیگر رقبا که اتفاقا از دوستان همفکری و همشهری خود هم هستند شده است .

تاسف بارتر زمانی است که گزارش های تهمت ، تخریب و اتهام های اخلاقی و ناموسی بجای اینکه ضد ارزش قلمداد شوند هم اکنون به یک ارزش در میان برخی فعالان اجتماعی و سیاسی تبدیل شده است .

برخی افراد دسته جمعی علیه دیگری گزارش می نویسند و جلسات شبانه مثلا محرمانه به صرف شام در منزل فلان فرد مدعی خدمت در مسئولیت های آینده این مرز و بوم و استان عزیز کهگیلویه وبویراحمد تشکیل شده و با همفکری بیشترین دروغ ، تهمت و تخریب را در قالب گزارشی به مراجع تصمیم گیر ارسال می نمایند آنهم با امضای جمعی از عناوین شایسته قابل احترام و دارای ارزش در جامعه !!

متاسفانه روند نهضت در کهگیلویه و بویراحمد به تهمت ، دروغ و تخریب دیگران آمیخته شده و در حال نهادینه شدن به یک فرهنگ اجتماعی در استان است.

وظیفه رسانه های استان است که با ارائه گزارش های انتقادی به تحلیل و نکوهش این موضوع خطرناک پرداخته و بر مسئولان ارشد استان است که به این گونه گزارش ها واقعا توجه ای ننمایند.

بر هم استانی های صاحب سبک و صاحب قلم در نشر و ارسال چنین گزارش هایی هم این انتظار می رود قبل از این اقدام زشت از خود سئوال کنند در روز حساب چه پاسخی به شاهد و ناظر این اعمال دارند و واقعا تصدی چند روزه مسئولیت های بی ارزش مدیریتی ارزش چنین رفتار ناشایست انسانی را دارد یا خیر ؟

منبع : عصردنا