رئیس اداره محیط زیست کهگیلویه گفت: شکارچی کل وحشی که اقدام به انتشار عکس خود در فضای مجازی کرده بود با تلاش شبانه روزی محیط بانان و دوستداران طبیعت به دام افتاد.

به گزارش سایت مردم استان (ک و ب)، رئیس اداره گفت: وحشی که اقدام به انتشار عکس خود در فضای مجازی کرده بود با تلاش شبانه روزی محیط بانان و دوستداران طبیعت به دام افتاد.

روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: حدود یک پیش عکسی از دو نفر که اقدام به شکار یک راس کل کرده بودند در فضای مجازی انتشار داده شد و این عکس از طریق دوستداران محیط زیست بدست ماموران یگان حفاظت این شهرستان رسید .
وی تصریح کرد: ماموان یگان حفاظت این شهرستان هویت مکانی متخلفان را در یکی از روستاهای حاشیه منطقه حفاظت شده کوه خائیز شناسایی کرد و پرونده ای علیه آنها به مراجع قضایی ارسال شد.
علی پور تصریح کرد: با همکاری و هماهنگی پلیس امنیت شهرستان از منزل متهمان چند عدد فشنگ، یک قبضه اسلحه و لباسهای خون آلود کشف و ضبط و هر دو نفر به جرم خود اعتراف و با قرار وثیقه روانه زندان شدند.
وی داشتن محیط زیستی سالم را منوط به کار فرهنگی جهت ارتقا فرهنگ زیست محیطی مردم دانست و گفت: باید فرهنگ سازی در این زمینه افزایش یابد تا عامه مردم شکار را یک ضد ارزش و ناهنجاری در جامعه بدانند.
علی پور به جریمه ۱۰۰ میلیون ریالی شکار هر راس کل و بز اشاره کرد و افزود: براساس قانون متخلفان علاوه بر جریمه کیفری متحمل ۱۰۰ میلیون ریال جریمه حقوقی نیز می شوند .
این مسئول وسعت منطقه حفاظت شده خائیز را ۳۳ هزار هکتار اعلام کرد و افزود: این منطقه با گونه های غالب کل وبز، زیستگاه امنی برای گونه های جانوری گرگ، گراز ،کفتار،شغال ، جوجه تیغی،کاراکال (سیاه گوش) ، پلنگ،سنجاقک و انواع خزنده گان است.
رییس اداره محیط زیست کهگیلویه پرندگان این منطقه را شامل کبگ،تیهو، شاهین ،بحری، عقاب ،بلوط خور، سارگپه ، انواع کلاغ و کبوتر ذکر کرد.