- خبرگزاری ها
- شنبه 22 مارس 2014 - 12:03
امدادگران هلال احمر گچساران به ۱۷مصدوم جاده ای خدمات رسانی کردند
گچساران – ایرنا – رییس جمعیت هلال احمر گچساران گفت: امدادگران هلال احمر این شهرستان از ۲۸ اسفند ۹۲ تاکنون به ۱۷ مصدوم جاده ای خدمات رسانی کرده اند.
احمد فتحی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت ۸۷ نفر به صورت سرپایی در پایگاه های ثابت و سیار جاده ای جمعیت هلال احمر شهرستان گچساران درمان شدند.
وی بیان کرد: ۴۰ نفر از اعضای جمعیت هلال احمر گچساران در قالب تیم های امداد، نجات و جوانان در ایام نوروز ۹۳ به مسافران نوروزی و مردم این شهرستان خدمات رسانی می کنند.
فتحی اظهار کرد: این تیم ها متشکل از پزشک، پرستار و امدادگر است که همراه با سه دستگاه آمبولانس، یک دستگاه خودروی نجات و یک کامیون با استقرار در جاده های ارتباطی گچساران – بهبهان، گچساران – بی بی حکیمه (س) و گچساران – باشت به حادثه دیدگان خدمات امداد و نجات ارایه می دهند.
وی عنوان کرد: جمعیت هلال احمد گچساران تمام توان خود را برای خدمات رسانی مطلوب و بموقع به آسیب دیدگان حوادث جاده ای این شهرستان انجام می دهد.
۷۴۶۱/۶۷۱
انتهای پیام /*
منبع : خبرگزاری ایرانا
