بمناسبت سی ششمین بهار فجر انقلاب فیلم سینمایی به مدت ۱۰۰ دقیقه اکران شد

به گزارش روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاداسلامی شهرستان بهمئی حکمت الله جوخ زاده مسئول روابط عمومی از اکران فیلم سینمایی به نام زخمی در خوابگاه شبانه روزی شهید مطهری این شهرستان خبر داد .

وی بیان داشت : فیلم سینمایی به نام زخمی به مدت ۱۰۰دقیقه از روی پرده پرژوکتور برای دانش آموزان دوره متوسطه خوابگاه شبانه روزی شهید مطهری اکران شد که مورد استقبال دانش آموزان قرار گرفت و تا پایان برنامه همکاری داشتند .

در ادامه این مسئول فرهنگی گلایمند بود که اشاره داشت: مردم این شهرستان از نبود فضای مناسب فرهنگی رنج می برند از جمله سالن سینما و پلاتو که این فضاها به غیر از انجام فعالیت فرهنگی در ارتباط اجتماعی خانواده ها هم تاثیر گذار می باشد که مردم این شهرستان تا امروز این نقایص فرهنگی را تحمل کردند و از مسئولین زیربط می خواهیم جهت ساماندهی فضاهای فرهنگی و هنری برای رفاه عمومی و کار فرهنگی و رشد فراغت خانواده های این شهرستان تلاش نمایند.

 

منبع : سایت اسلامی