رئیس هیات مدیره خانه مطبوعات کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به توهین یک نشریه دانشجویی به شهید نواب صفوی گفت: شخصی که این موضوع را نوشته سواد چندانی نسبت به موضوع نداشته و معلوم می‌شود افرادی پشت این قضیه قرار دارند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، عصر دیروز در نشست اعضای با اشاره به اتفاقات اخیر بیان داشت: در رسانه های تا کنون هیچ گونه حرمت شکنی نسبت به انقلاب اسلامی، نظام مقدس جمهوری اسلامی و شخصیت های برجسته و شهدا صورت نگرفته است.

وی با اشاره به مقاله اخیر یک نشریه دانشجویی دانشگاه یاسوج در توهین به شهید افزود: بر اساس اخبار منتشر شده مشخص شد که نویسنده متن موهن نسبت به شهید ، فهم درست و سواد کافی نسبت به موضوعی که در باره اش نوشته نداشته و این مشخص می کند که افرادی پشت قضیه توهین به شهید قرار دارند و وظیفه شرعی ما ایجاب می کند که نسبت به ارزش ها و اصول حساسیت نشان دهیم.

رئیس هیات مدیره خانه مطبوعات کهگیلویه و بویراحمد از برنامه ریزی شده بودن این اقدام خبر داد و گفت: این موضوع بدون حساب و کتاب صورت نگرفت.

لازم به ذکر است، چندی پیش یکی از نشریات دانشجویی دانشگاه یاسوج در اقدامی به شهید نواب صفوی و مشی انقلابی فدائیان اسلام توهین کرد که بلافاصله پس از رسانه ای شدن این موضوع، نویسنده و دست اندرکاران نشریه به صورت رسمی در رسانه ها عذرخواهی کردند.

خاطرنشان می شود، تا کنون به صورت رسمی هیچ کدام از مسئولان دانشگاه یاسوج نسبت به این موضوع عذرخواهی نکرده و هیچ گونه توضیحی را در رسانه ها مطرح نکردند.

منبع : خبرگزاری دانشجو