معاون عمرانی و امور برنامه‌ریزی فرماندار بویراحمد از افتتاح چهار طرح عمرانی این شهرستان با اعتبار یک‌میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از ظهر امروز با حضور مسئولان استانی و شهرستانی چهار طرح عمرانی شهرستان بویراحمد افتتاح شد.

در حاشیه افتتاحیه طرح‌های شهرستان بویراحمد شاهرخ کناری با بیان اینکه طرح‌های افتتاحی در حوزه گردشگری، توسعه شبکه برق، آب آشامیدنی است، گفت: امیدواریم با افتتاح طرح‌ها در بخش‌ها و روستاهای شهرستان بتوان در توسعه شهرستان و افزایش اشتغال‌زایی گام برداشت.

معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرماندار بویراحمد با تاکید بر این‌که افتتاح آموزشگاه گردشگری هفت نفر اشتغال‌زایی و پولت تخم‌گذاری ۳۰ هزار قطعه‌ای با ۱۲ نفر اشتغال‌زایی در بویراحمد ایجاد کرده است، گفت: طرح‌های مذکور با اعتباری بالغ بر یک‌میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان افتتاح شدند.

این مسئول با بیان این‌که طرح آبرسانی به روستای بردخیاری و چشمه <fonرقاط</fon به نمایندگی از شش طرح آبرسانی روستایی در بویراحمد بوده است، افزود: با بهر‌ه‌برداری از این طرح‌ها ۱۴ روستا در قالب ۴۸۰ خانوار در شهرستان از نعمت آب آشامیدنی سالم برخوردار شدند.

کناری تعداد پروژه‌های افتتاحی شهرستان بویراحمد را ۶۹ طرح عمرانی عنوان کرد و گفت: میزان اعتبار هزینه شده را افزون بر ۲۳۷ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: امیدواریم با اجرای طرح‌های مذکور بتوان اشتغال‌زایی خوبی برای شهرستان ایجاد کرد.

معاون فرماندار بویراحمد خاطرنشان کرد: با افتتاح پروژه‌های عمرانی بویراحمد اشتغال‌زایی قریب به ۲۰۴ نفر ایجاد می‌شود که امید می‌رود با اجرای هرچه بهتر و رسیدگی به طرح‌ها بتوان این اشتغال‌زایی را افزایش داد.

انتهای پیام/۸۲۰۱۱/صا۲۰

منبع : فارس نیوز