- ادارات استان ، فرهنگ و ارشاد اسلامی
- یکشنبه 15 فوریه 2015 - 03:02
افتتاح چهارمین نمایشگاه هنرهای تجسمی فجر در یاسوج
چهارمین نمایشگاه هنرهای تجسمی فجر با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد و اسلامی کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج افتتاح شد.
به گزارش خبرنگار روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، چهارمین نمایشگاه هنرهای تجسمی فجر امروز (۲۵۲۵ بهمن) همزمان با تهران با ارائه ۵۰ اثر تجسمی در نگارخانه باران اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد افتتاح شد.
داریوش حقایقی، مسئول نمایشگاه و عضو انجمن هنرهای نمایشی کهگیلویه و بویراحمد در حاشیه افتتاحیه نمایشگاه، گفت: جشنواره هنرهای تجسمی فجر همزمان با تهران در استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار می شود.
حقایقی افزود: این جشنواره از مجموعه هفتمین جشنواره بین المللی فجر و چهارمین سری این جشنواره است که در استان برگزار می شود.
عضو انجمن هنرهای نمایشی کهگیلویه و بویراحمد بیان داشت: این جشنواره در رشته های تجسمی شامل نقاشی، گرافیک، کاریکاتور، عکس، نگارگری و خشنویسی است که از بین هنرمندان سراسر دنیا به خصوص کشورهای مسلمان در آن حضور دارند.
حقایقی گفت: امسال ۱۳۸ اثر ارسال شد که از این تعداد، ۵۰ اثر توسط استان چاپ و در معرض دید عموم قرار می گیرد.
این نمایشگاه همه روزه صبح ها از ساعت ۹ الی ۱۳ و عصرها از ساعت ۱۶ الی ۲۰ پذیرای علاقمندان به هنرهای تجسمی است.
منبع : سایت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد
