- اخبار ، اخبار سایت ، ادارات استان ، استانداری کهگیلویه و بویراحمد ، اوقاف و امور خیریه استان
- چهارشنبه 15 نوامبر 2017 - 11:11
اعزام کاروان بزرگ کهگیلویه و بویراحمد به مناطق زلزله زده غرب
علی محمد احمدی در نشست ستاد بحران استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: آن چه که در توان استان است باید برنامه ریزی شود و در یک روز مشخص و در یک کاروان بزرگ و به صورت مردم محور به سمت مناطق زلزله زده اعزام شود.
یاسوج۲۴: علی محمد احمدی در نشست ستاد بحران استان کهگیلویه و بویراحمد در راستای برنامه ریزی برای زلزله غرب کشور با تسلیت به بازماندان این حادثه عنوان کرد: در این نشست بخش خصوصی و دولتی هر دو حضور دارند و نشان دادهایم که همنوعان خود را تنها نمیگذاریم.
وی با بیان این که این زلزله در زاگرس و غرب کشور رخ داده و وظیفه ما را چند برابر میکند اظهار داشت: همه مردم ایران و به خصوص زاگرس نشینان نسبت به این حادثه خود را سهیم میدانند.
احمدی با بیان این که همه باید پای کار باشند ادامه داد: قرار است که اول آواربرداری و سپس کارهای دیگر انجام شود که موضوع مدیریت شده اما همه باید کمک کنیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان این که جسته و گریخته کارهایی در استان انجام شده گفت: آن چه که در توان استان است باید برنامه ریزی شود و در یک روز مشخص و در یک کاروان بزرگ و به صورت مردم محور به سمت مناطق زلزله زده اعزام شود.
احمدی با بیان این که اقلام ضروری مثل خون و کنسرو و پتو نیاز است ابراز کرد: بیش از ۱۶۰ روستا به صورت ۱۰۰ درصد خراب شده و هوا هم زیر صفر است که باید به این مردم داغدار کمک شود./خبرگزاری فارس
