مسئول سازمان بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد اعدام شیخ نمر را آغاز رسمی انقلاب و پایان محافظه‌کاری شیعه و سنی در عربستان دانست و گفت: با اعدام شیخ نمر، بیداری عربستان خیلی سریعتر انجام می‌شود.

ک و ب: شهرام مهدوی مطلق، مسئول سازمان بسیج دانشجویی روز گذشته در جمع خبرنگاران، با اشاره به صدور حکم اعدام برای شیخ نمر باقر‌النمر از سوی دولت عربستان گفت: صدور این حکم که نشات گرفته از سرویس‌های جاسوسی غربی و صهیونیستی است،  بخشی از جورچین جریان وهابی و سلفی تکفیری در منطقه است که در راستای اهداف رژیم صهیونیستی گام بر می‌دارند.

وی اجرای حکم اعدام شیخ نمر باقر‌النمر را با یک انقلاب جدی در عربستان همراه دانست و گفت: با وقوع این اتفاق و دولتی شدن ترورها، بیداری عربستان خیلی سریعتر انجام می‌شود و پایانی بر محافظه کاری شیعه و سنی در این کشور خواهد بود.

کارشناس مسائل خاورمیانه سرکوب مردمی شیعیان و معترضان عربستان را یکی از دلایل اعدام شیخ نمر دانست و گفت: با اعدام شیخ، نه تنها مردم سرکوب نمی‌شوند؛ بلکه باعث پیدایش بیداری جدی در عربستان بخصوص مناطق شمال و شرق این کشور می‌شود و به نظر می‌رسد شیخ نمر قربانی انقلاب و بیداری عربستان می‌شود.