صبح امروز ستارهدایتخواه در گردهمایی سیاسی سپاه فتح در جمع پاسداران سپاه استان گفت: امام خمینی(ره) فرهنگ را اساسی ترین عنصر جامعه می دانست، بنابراین اصل فرهنگ است و آرمان های انقلاب فرهنگی بوده است

ستار هدایتخواه در جمع پاسداران :

اصل فرهنگ است و آرمان های انقلاب فرهنگی بوده است

صبح امروز ستارهدایتخواه در گردهمایی سیاسی سپاه فتح در جمع پاسداران سپاه استان گفت: امام خمینی(ره) فرهنگ را اساسی ترین عنصر جامعه می دانست، بنابراین اصل فرهنگ است و آرمان های انقلاب فرهنگی بوده است

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی سپاه فتح از یاسوج، صبح امروز گردهمایی با موضوع شعار سال در خصوص فرهنگ توسط معاونت سیاسی سپاه فتح در نمازخانه سپاه فتح با حضور کلیه کارکنان سپاه استان برگزار شد.

در این نشست دکتر ستار هدایتخواه استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به نام گذاری امسال به نام سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی بیان داشت: مقام معظم رهبری با دید بالا و تیزبین خطرات را پیش بینی و  شناسایی و متناسب با آن برای هرسال یک نامگذاری دارند که ناظر بر ضروریت های داخلی و بین المللی ماست.

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: چرا به فرهنگ در کنار اقتصاد تأکید داشته اند: اول اینکه جریانی که امروز حاکمیت کشور را به دست گرفته قائل به اقتصادات و فرهنگ را در درجه دوم می داند.

وی افزود: همانطور که امام خمینی(ره) فرهنگ را اساسی ترین عنصر جامعه می دانست و مقام معظم رهبری فرمونده اند: که فرهنگ هوایی است که انسان ها از آن نفس می کشند، بنابراین اصل فرهنگ است آرمان های انقلاب فرهنگی بوده است.

هدایتخواه دومین دلیل استفاده از فرهنگ را اینگونه بیان کردو ابراز داشت: جدی ترین تهدیدات فرهنگی بعداز فتنه ۸۸بوده است که هدایت های رهبری و بصیرت مردم طومار و توطئه های دشمنان را خنثی کرد.

وی تصریح کرد: در حجمه های جدید دشمن شخص رهبری را مورد حجمه قرار داده است و از طریق گسترش شبکه های ماهواره ای اقداماتی از قبیل ترویج مسیحیت، شبکه های شیعی که به استکبار خدمت می کند و به علماء اهانت میشود، ترویج وهابیت، همجنس گرایی و افزایش سقط جنین، ترویج دوستی های دختر وپسر، خیانت زن به شوهر و مهمتر از همه سبک زندگی غربی در مقابل سبک زندگی اسلامی که مقام معظم رهبری تأکید نموده است انجام می شود.

هدایتخواه در زمینه نفوذ در حوزه فرهنگ گذشته، توسعه و تقویت و تأثیرپذیری از مؤلفه های فرهنگی گفت: رشد کمی و کیفی نقش آفرینی جناح مؤمن به انقلاب در عرصه فرهنگی را از دیگر دلایل استفاده از فرهنگ در کنار اقتصاد است که مقام معظم رهبری تأکید نموده است.

وی در پایان اظهار داشت: دشمنان می دانند و گفته اند با ایران نجنگید، فقط و فقط ماهواره و اینترنت را در ایران توسعه دهید.

انتهای متن/

منبع : پایگاه اطلاع رسانی سپاح فتح استان کهگیلویه و بویراحمد