مدیر جهاد کشاورزی گچساران با اشاره به برداشت مرکبات این شهرستان اظهار داشت: تعداد ۸۲۰ نفر بهره بردار در زمینه برداشت مرکبات در باغات گچساران فعالیت دارند.

یاسوج۲۴: علی مرادی ابراز داشت:  شهرستان گچساران ۲ هزار هکتار باغ دارد که از این میزان یک هزار و ۲۶۷ هکتار ثمر است.

مدیر جهاد کشاورزی گچساران با اشاره به برداشت مرکبات این شهرستان اظهار داشت: برداشت مرکبات از باغات شهرستان گچساران از اوایل مهرماه سال جاری آغاز و تا پایان دی ماه ادامه خواهد داشت.

مدیر جهاد کشاورزی گچساران افزود: میزان محصولات برداشتی از باغات مرکبات گچساران ۱۹ هزار تن مرکبات شامل لیموترش، پرتقال و نارنگی بوده است.

مرادی از روستاهای چهاربیشه، پاکوه، ماهور باشت، آب توت، اسپر، مارین، دیل، شامبراکان و نارک به عنوان عمده ترین مناطق تولید محصول باغی این شهرستان نام برد.

وی ادامه داد: محصول برداشت شده علاوه بر به شهرستان‌ های همجوار و استان خوزستان نیز صادر می‌شود.

این مسئول یادآوری کرد: شهرستان گچساران دارای ۲۱ هزار هکتار اراضی کشاورزی است که از این میزان هفت هزار هکتار به صورت آبی و مابقی نیز دیم است.

مدیر جهاد کشاورزی گچساران در پایان اضافه کرد: تعداد ۸۲۰ نفر بهره بردار در زمینه برداشت مرکبات در باغات گچساران فعالیت دارند./فارس