عضو شورای شهر یاسوج از استقرار ۲۰۰ چادر مسافرتی در پارک مهرورزی یاسوج برای استقبال از مسافران نوروزی خبر داد.

علی اکبری‌تبار در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در با اشاره به تلاش شهرداری و شورای شهر  برای استقبال هرچه بهتر از مسافران نوروزی که این شهر را به عنوان مقصد خود انتخاب کرده‌اند، اظهار کرد: یکی از مسائلی که باید مدنظر باشد زیباسازی میادین و پارک‌ها و ارائه خدمات مطلوب به مسافران نوروزی است که سعی خواهد شد این موضوع به نحو مطلوب انجام شود.

وی ادامه داد: برای آسایش حال مسافران باید خدماتی همچون حمام رایگان و سرویس‌های بهداشتی مجهز در اختیار آن‌ها گذاشته شود.

عضو شورای شهر یاسوج عنوان کرد: در راستای خدمات‌دهی به مسافران ۲۰۰ چادر با امکانات مناسب در پارک‌ مهرورزی شهر یاسوج راه‌اندازی خواهد شد و به این وسیله مسافران از خدمات مطلوب بهره‌‌مند خواهند شد.

اکبری‌تبار تصریح کرد: به منظور رفاه حال مسافران نیروی انتظامی در اماکن از پیش تعیین شده مستقر می‌شوند.

وی با بیان اینکه بیش از ۱۲۰ بنر با مضامین فرهنگی در نقاط مختلف شهر یاسوج نصب خواهد شد، ادامه داد: پاک‌سازی پارک‌ها و میادین شهر نیز باید در اولویت قرار گیرد و در اسرع وقت این کار انجام شود.

اکبری‌تبار در ادامه با اشاره به مشکلات ترافیکی که هرساله در جاده منتهی به پارک آبشار اتفاق می‌ا‌فتاد، تصریح کرد: سازمان فضای سبز شهرداری یاسوج می‌تواند برای حل مشکل راهبندان آبشار یاسوج تردد خودروها در این محدوده را به صورت کارتی و الکترونیکی کند تا دیگر شاهد مشکلات ترافیکی در این محدوده نباشیم.

وی با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری و طبیعی شهر یاسوج و اطراف آن عنوان کرد: بدون شک سفر به شهر یاسوج خاطرات خوشی را برای مسافران نوروزی به همراه خواهد داشت.

این عضو شورای شهر یاسوج، مردم شهر یاسوج و را انسان‌هایی خونگرم و میهمان‌نواز دانست و افزود: امیدواریم که مسافران نوروزی با انتخاب شهر یاسوج به عنوان مقصد خود بتوانند از مواهب زیبای طبیعی و گردشگری موجود در این شهر بهره ببرند.

انتهای پیام/۸۲۰۰۸/م۲۰

منبع : فارس نیوز