رئیس آموزش و پرورش چرام گفت: آموزش و پرورش چرام از ظرفیت مجموعه فرهنگیان برای کمک به دانش‌آموزان بی‌بضاعت، نهایت تلاش خود را خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری فارس از چرام، محمدقلی جمالی صبح امروز در نشست شورای آموزش و پرورش چرام با اشاره به جشن درختکاری، اظهار کرد: آموزش و پرورش به عنوان سفیران محیط زیست و فضای پاک در سطح جامعه بوده و معمولا نیروی قابلی در این خصوص در اختیار دارد.

رئیس آموزش و پرورش چرام با اشاره به همکاری و همیاری این نیروها در سال‌های گذشته با منابع طبیعی، عنوان داشت: امسال هم طبق روال گذشته همکاری و همیاری لازم را با منابع طبیعی خواهیم داشت.

وی با تاکید بر مهیا شدن مقدمات زمینه کار توسط منابع طبیعی، این مقدمات را شامل تهیه درخت و نهال و فضای لازم ذکر کرد و گفت: فضای مدارس نیز آماده است که در روز درختکاری، درختی به عنوان نماد صلح توسط مسئولان کاشته شود تا پیامی در سطح شهرستان چرام و باشد.

این مسئول در ادامه به برگزاری جشن نیکوکاری در چرام اشاره داشت و ضمن تقدیر و تشکر از همکاری بسیار خوب کمیته امداد در شهرستان چرام، گفت: در سال‌های گذشته خدمات شایانی از طریق مساعدت‌های کمیته امداد به دانش‌آموزان مناطق آسیب‌پذیر صورت گرفت.

جمالی با اشاره به اینکه در آستانه سال نو قرار داریم و باید تمهیدات لازم را برای تهیه لباس نو دانش‌آموزان بی‌بضاعت در نظر بگیریم، گفت: در این راستا کمیته امداد امام خمینی به تنهایی نمی‌تواند چنین کاری انجام دهد و ضرورت دارد هم در شورای اداری شهرستان و هم از تریبون نماز جمعه این کار فرهنگی یعنی کمک به همنوع صورت گیرد.

مدیر آموزش و پرورش چرام ادامه داد: آموزش و پرورش چرام نیز از ظرفیت مجموعه فرهنگیان برای کمک به دانش‌آموزان بی‌بضاعت، نهایت تلاش خود را خواهد داشت.

وی از کسر مبلغ ماهیانه ۳۷۵ هزار تومان از حقوق فرهنگیان چرام برای کمک به دانش‌آموزان بی‌بضاعت خبر داد و اظهار امیدواری کرد که در جشن نیکوکاری امسال با همیاری، تعامل و مشارکت همه دستگاه‌ها گل لبخند را بر لب دانش‌آموزان عزیز در عین رعایت حرمت و تکریم آنها بنشانیم.

جمالی توانمندسازی فرهنگی دانش‌آموزان بی‌بضاعت را بی‌بدیل خواند و از آمادگی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان با کمیته امداد خبر داد و گفت: به‌زودی نشستی با مجموعه مدیران مدارس پیرامون جشن نیکوکاری در دستور کار قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/۸۲۰۰۲/ب۳۰

منبع : فارس نیوز